Vandaag open van 09:30 - 18:00

De Lemax en LuVille kerstdorpen bij tuincentrum Osdorp 2023

In ons tuincentrum in Amsterdam hebben wij ook in 2023 weer een prachtig kerstdorp staan. Loop de betoverende wereld in van kersthuisjes en figuren. Laat je meeslepen door alle kleine verhaaltjes die uitgebeeld worden. Je kijkt je ogen uit! Naast de vele kerstdorp thema’s hebben wij ook het Lemax Halloween dorp Spooky Town en het LuVille Efteling minidorp. Bekijk de foto’s in deze blog en hopelijk zien wij jou snel in tuincentrum Osdorp!

Amsterdamse grachten in tuincentrum Osdorp

De Amsterdamse grachten zijn ontzettend leuk nagemaakt als decor voor de kerstdorpen. Ook zijn er bepaalde elementen toegevoegd, zoals een fiets, auto en brug. Dit maakt de kerstdorpen erg afwisselend en creatief, een spektakel om naar te kijken!

Kerstdorp tuincentrum Osdorp 2023

Lemax kerstdorp 2023

De Lemax kerstdorpen zijn opgedeeld in een aantal blokken waar je als bezoeker makkelijk tussendoor kan lopen. De verlichting, bewegingen en geluiden van de kersthuisjes en accessoires staan aan. Dit geeft een extra gezellige sfeer tijdens de betoverende wandeling tussen de kerstdorpen door.

Kerstdorp tuincentrum Osdorp 2023

Lemax Spooky Town 2023

Lemax Spooky Town is een totaal andere wereld. Hou je van duisternis? Dan is dit Halloween dorp echt iets voor jou! Kijk je ogen uit en proef de sfeer van dit griezeldorp. Pas maar op dat je geen slapeloze nachten krijgt! Door de zwarte achtergrond springen de duistere kleuren eruit. Veel griezel plezier!

Kerstdorp tuincentrum Osdorp 2023

LuVille kerstdorp 2023

Het kerstdorp van LuVille is ook ontzettend leuk opgebouwd! LuVille heeft net als Lemax verschillende thema’s. Deze thema’s lopen mooi in elkaar over in ons kerstdorp en het is echt een feestje om naar te kijken. Misschien leuk om te weten, LuVille is een Nederlands merk!

Kerstdorp tuincentrum Osdorp 2023

LuVille Efteling minidorp 2023

Het LuVille Efteling minidorp is toch altijd wel één van de favoriete dorpen om naar te kijken! Je waant je heel even in de magische en sprookjesachtige wereld van de Efteling. Tijdens de opbouw is er aan alles gedacht. Het decor is prachtig! Er is een vijver in het midden van het Efteling minidorp geplaatst met waterlelies en standbeelden van kikkers, net zoals in de Efteling. De bewegende elementen boven het water met leuke tafereeltjes erop, doen je denken aan de droomvlucht. En de magische Efteling muziek maakt het plaatje helemaal compleet!

Kerstdorp tuincentrum Osdorp 2023

Bezoek kersthuisje.nu

Wil jij een shop omgeving met alleen maar Lemax en LuVille kerstdorpen en met de service die je van tuincentrum Osdorp gewend bent? Bezoek dan onze andere webshop: kersthuisje.nu. Op kersthuisje vind je het gehele assortiment van kersthuisjes, figuren en accessoires!

Bewonder onze kerstdorpen in ons tuincentrum in Amsterdam

Ben jij een echte kerstdorp fan? Kom dan langs in ons tuincentrum in Amsterdam en bewonder onze prachtige Lemax kerstdorpen en LuVille kerstdorpen!

Gerelateerde items

tuintips
Tips tuincentrum Osdorp december

Buiten is het donker en de bomen hebben hun blad verloren. We zijn druk met de voorbereidingen voor de feestdagen en maken het binnen graag zo gezellig mogelijk. Tussendoor is er ook nog het een en ander te doen in de tuin, op het terras en balkon. We geven je graag tips voor de decembermaand.

Lees meer...
Alle blogs
Tips tuincentrum Osdorp november

Het herfstweer is als vanouds uitermate grillig, net als de temperatuur die dan weer piekt en dan weer daalt. Maar op een windstille, droge dag kun je nog allerlei praktische klusjes doen om de tuin, het terras en balkon herfstbestendig, fleurig en sfeervol te maken.

Lees meer...
kerstdorp
Efteling minidorp tuincentrum Osdorp 2023

Het LuVille Efteling minidorp staat ook dit jaar weer te stralen in tuincentrum Osdorp. Als jij een echte Efteling fan bent, dan wil je natuurlijk alle LuVille Efteling miniaturen verzamelen! In deze blog laten wij jou ons Efteling minidorp zien!

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven