Vandaag open van 10:00 - 17:00

Kunstgras

Nooit meer maaien, bijzaaien, ontmossen, verticuteren, kantenknippen en besproeien. Voor het mooiste en meest realistische kunstgras zit je goed bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam.

Filters Sluiten
€   - 
Wis selectie
32 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Met het EasyLawn kunstgras koop je niet 'slechts' nepgras, maar comfort, luxe en gemak. Je vindt bij ons een collectie van verschillende soorten kunstgras die stuk voor stuk niet van natuurlijk gras te onderscheiden zijn. Je kunt bij ons terecht voor de levering van kunstgras en alle randmaterialen zoals geovlies, invulzand en foam. Het kunstgras van EasyLawn is erg onderhoudsvriendelijk en ziet er verrassend echt uit. Ook voelt het als een echt grastapijt. Er zijn verschillende kwaliteiten die aangeven hoe kind- en huisdiervriendelijk het kunstgras is, en of het geschikt is als speelveld.

Haal buiten naar binnen

Het grote voordeel van kunstgras is natuurlijk dat je het overal kan leggen. Heb je geen tuin, maar wel een balkon of dakterras? Creëer dan eenvoudig een echt buitengevoel door de buitenruimte met kunstgras te bekleden. Om kunstgras te leggen op balkon is het belangrijk dat er een goede waterafvloeiing aanwezig is. Wij adviseren daarvoor het gebruik van foam als drainagemat en isolatielaag. Je kan uiteraard ook binnenruimtes bekleden met kunstgras, zo tover je eenvoudig een zolder om tot voetbalveldje, of geef je je winkel een grastapijt voor een echte buitenlook.

De voordelen van kunstgras

Het leggen van kunstgras biedt verschillende voordelen ten opzichte van een echt gazon:

  • Met kunstgras hoef je nooit meer te maaien
  • Je hoeft geen pesticiden te gebruiken tegen ongedierte
  • Kunstgras hoef je niet te verticuteren
  • Kunstgras hoef je niet te bemesten of bij te zaaien
  • Kunstgras hoef je niet te besproeien

Kunstgras kopen doe je bij tuincentrum Osdorp te Amsterdam

Dus woon jij in de buurt van Amsterdam, bijvoorbeeld in Diemen, Amstelveen, Aalsmeer of Hoofddorp? Kom dan vooral eens langs in ons gezellige tuincentrum en laat je inspireren en adviseren door onze vakkundige mensen.

 Volg ons pinbord met inspiratie op Pinterest en breng je tuin tot leven!

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven