Vandaag open van 09:30 - 18:00

Geselecteerd voor balkon & dakterras

Heb jij een balkon of dakterras? Dan is deze selectie uit ons assortiment speciaal voor jou! Denk aan balkonbarbecues, kleine tuinmeubelen, balkontegels en leuke decoratie om je balkon mee aan te kleden. Daarnaast vind je hier handige tips en inspiratie om van jouw balkon echt een succes te maken!

Uitgelichte merken

Ben je op zoek naar artikelen die bij perfect zijn voor het gebruik op je balkon of dakterras? Kijk dan vooral verder bij deze merken.

tuinhout
De mooiste houten tegels voor een dakterras of balkon

Benieuwd hoe je je balkon of dakterras snel kan voorzien van een mooi houten terras? Lees dan dit blogitem en bekijk wat de mogelijkheden zijn! 

Lees meer...
tuinplanten
De beste klimplanten voor je balkon of terras

Welke klimplanten doen het goed in een pot op je terras of balkon? We hebben de mooiste voor je op een rij gezet en helpen je op weg bij het aanplanten van zo'n mooie klimmer!

Lees meer...
tuinhout
Zo plaats je stenen, houten of composiet tegels op een dakterras of balkon!

Benieuwd hoe je binnen 5  eenvoudige stappen een mooi 'betegeld' dakterras of balkon hebt? Lees dan verder voor alle tips! 

Lees meer...
buitenverlichting
Is jouw balkon al een relaxplek? Zo doe je dat!

Met deze slimme trucs heb je in een handomdraai je ideale balkontuin, met bloeiende planten en ruimte om aan een tafeltje je kop thee te drinken.

Lees meer...
potten
7-stappenplan voor je eigen balkontuin

Een stappenplan om je balkon om te toveren tot balkontuin, met een paar simpele regels voor maximaal resultaat.

Lees meer...
tuinplanten
Planten op je balkon: welke planten doen het goed?

Balkon op het zuiden? Of een schaduwbalkon? Lees hier welke planten het goed doen. Plus: hoe maak je van je balkon een mooie oase?

Lees meer...
tuingereedschap
Slimme tips voor het water geven van tuin- en balkonplanten

Tsja, klimaatverandering. Daar is toch echt geen ontkennen meer aan. Dit jaar begon de lente koud en nat. Daarna volgden zomers warme en aanhoudend droge dagen.

Lees meer...
zaden
Tuin, terras- en balkonpotten kaal? Zaaien maar!

In de lente schiet alles de grond uit. Het is ‘groeizaam’ weer, al viel de temperatuur dit voorjaar tot nu toe nogal tegen. Het bleef nog lange tijd relatief koud. Alles groeit en bloeit nu iets later.

Lees meer...
tuinplanten
Kleur je balkon en tuin met deze herfstbloeiers!

Zijn je eenjarige zomerbloeiers uitgebloeid en heb je geen zin in lege bakken? Pak in de herfst uit met planten vol kleur! De mooiste toppers zetten we voor je op een rij!

Lees meer...
tuinplanten
Schaduwtuin of-balkon? Deze planten houden van schaduw!

Een balkon of tuin op het noorden, waar bijna geen plant wil groeien? Geen nood, deze planten houden van schaduw! 

Lees meer...
kweken
Aan de slag met je eigen moestuin - óók als je een balkon hebt

Moestuin maken? Een vergeten hoekje tuin, een lege zandbak tot een paar potten of bakken op je balkon: het zijn ideale plekken voor het maken van een moestuin. Maar hoe begin je?

Lees meer...

Buitenleven op je balkon of dakterras

Niet iedereen is gezegend met een (grote) tuin. Zeker in de randstad zijn veel mensen al blij als ze een balkon of dakterras tot hun beschikking hebben. Maar gelukkig kun je ook je balkon mooi inrichten en omtoveren tot een echte relax-plek. Speciaal voor al die mensen hebben wij een selectie gemaakt binnen ons assortiment met producten die bij uitstek geschikt zijn op een balkon of dakterras. Denk aan compacte en draagbare barbecues, kleine tuinsets die makkelijk op te bergen zijn en balkonbakken die de ruimte op je balkon optimaal benutten!

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven