Vandaag open van 10:00 - 17:00

Katten riemen, tuigjes & halsbanden

Ben jij op zoek naar een kattenhalsband met adres? Of wil jij je kat aan de buitenwereld laten wennen met een kattentuigje met lijn? Zoek dan niet verder! Bij tuincentrum...

Lees meer
Filters Sluiten
€   - 
Wis selectie
26 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Katten riemen, tuigjes & halsbanden bij tuincentrum Osdorp

Als hij of zij het accepteert kan het handig zijn om je kat een halsband om te doen. Bijvoorbeeld met een infrarood sleutel waarmee het luikje open gaat, zodat niet elke kat uit de buurt bij je binnen kan komen. Of met een adreskokertje, zodat je kat thuisgebracht kan worden wanneer deze is verdwaald. Voor een kitten kan het soms ook handig zijn om hem of haar eerst in een tuigje met een lijn te laten wennen aan het buitenspelen! Kortom; genoeg keuze. Kom gerust een keer langs bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam om je te laten adviseren. Vaste klanten uit onder andere Hoofddorp, Zaandam en Aalsmeer komen al jaren bij ons langs. Onze collega's op de dierenafdeling helpen je graag verder!

Ruim assortiment halsbanden online verkrijgbaar

Winkel jij liever snel online? Hierboven vind je een groot deel van ons assortiment. Heb je een halsband met infrarood uitgekozen en zoek je nog een luikje dat erbij past? Kijk dan eens bij de Kattenluiken & omheining. En als je kat vaak buiten komt dan wil je deze natuurlijk wel graag beschermen tegen wormen en dergelijken. Kijk daarom ook eens bij de Kattenapotheek.

Leuke aanbiedingen, tips en inspiratie opdoen?

Op onze sociale media kanalen komen regelmatig inspirerende items en posts voorbij. Daarnaast vind je hier ook leuke acties en aanbiedingen!

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton. Volg tuincentrum Osdorp op Pinterest voor de leukste ideeën en inspiratie voor huis en tuin.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven