Vandaag open van 09:30 - 18:00

Tuinhuizen, Paviljoens & Priëlen online bestellen?

Ben jij op zoek naar een mooi en duurzaam tuinhuis, paviljoen of priel? Bij tuincentrum Osdorp vind je tuinhuizen, paviljoens en priëlen van Woodvision en andere mer...

Lees meer
Filters Sluiten

Lengte in cm

 - 
Wis selectie

Breedte in cm

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
35 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Waarom tuinhuizen, paviljoens en priëlen kopen bij tuincentrum Osdorp

Tuinhuizen zijn sinds jaar en dag erg populair en passen, door het wisselende klimaat, erg goed in een Hollandse tuin! Houten tuinhuizen, paviljoens en priëlen dragen bij aan een warme uitstraling en geven je tuin een natuurlijke look. Bij zo’n grote aanwinst in je tuin wil je graag een goed advies, bij tuincentrum Osdorp profiteer je van de volgende voordelen:

  • Jaren lange ervaring in het leveren van houten tuinhuizen, paviljoens en prieëlen. Wij kunnen het volledige tuinverblijven assortiment van o.a Woodvision leveren.
  • De tuinexperts op onze houtafdeling kunnen je indien gewenst én aangeboden door de leverancier helpen met een tuinhuis, paviljoen of prieel welke op jouw specifieke wensen is afgestemd.
  • Door de goede samenwerking die wij met veel tuinhout leveranciers hebben en de beschikking over eigen chauffeurs kunnen wij vrijwel altijd op korte termijn en voor een aantrekkelijk tarief leveren, maatwerk uitgezonderd.

Ben jij woonachtig in Amstelveen, Haarlem, Nieuw-Vennep of ergens anders nabij tuincentrum Osdorp in Amsterdam? Kom dan zeker eens langs in onze showroom in Amsterdam en laat je informeren door een van onze tuinexperts. Zij helpen je graag op weg en staan je bij met raad en daad. Mocht je online willen bestellen en nog vragen hebben over tuinhuizen, paviljoens, priëlen of andere houten tuinartikelen? Neem dan gerust contact met ons op.

Waar moet je op letten bij het kopen van een tuinhuis, paviljoen of priel?

Bij het aanschaffen van een groot buitenverblijf zoals een tuinhuis, paviljoen of prieel is het verstandig om je goed te oriënteren, wat is jouw smaak, waar moet deze voor jou aan voldoen en hoeveel wil je er aan uitgeven. Laat je daarom eerst een inspireren door onze Pinterest pagina om je te oriënteren en maak een lijstje van voorwaarden, moet hij bijvoorbeeld winddicht zijn, op slot kunnen, moet er een stroomaansluiting bij komen, wil je eronder loungen en barbecueën? Dan moet hij groot genoeg zijn voor je loungeset en moet de rook er makkelijk onder vandaan kunnen. Ook kan je, zoals je hier kunt lezen, bij het plaatsen van een groot buitenverblijf te maken hebben met wet- en regelgeving. Tot slot kan een gesprekje met de buren ook geen overbodige luxe zijn, want wellicht heeft de plaatsing van jouw priel, tuinhuis of paviljoen wel gevolgen voor hun uitzicht en zonuren

Kies je voor een tuinuis, paviljoen of priel?

De keuze die je maakt is afhankelijk van het doel, jouw persoonlijke smaak en het budget. Tuinpaviljoenen en priëlen bieden een uitstekende bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. In de zomer kun je heerlijk verkoeling opzoeken in de schaduw en op een regenachtige warme zomerdag kun je lekken buiten blijven zitten zonder nat te worden. Daarnaast beschermt de priel of paviljoen jouw tuinmeubilair tegen Uv-straling en andere weersinvloeden.

Gaat jouw voorkeur meer uit naar een tuinhuis? Denk er dan eens over na om te investeren in een tuinhuis met overkapping. Dit biedt namelijk nog meer voordelen. Zo is de ruimte onder de overkapping geschikt voor de inrichting van een gezellig terras. En profiteer je van een droge plek om optimaal te genieten van je tuin. Afhankelijk van de grootte van het gekozen tuinhuis, is een bouwvergunning misschien noodzakelijk om deze te mogen plaatsen. Check dit vooraf altijd even bij de gemeente.

Tuinhuizen, Paviljoens & Priëlen in het tuincentrum of online kopen?

Als je online een tuinhuis, paviljoen of priel koopt dan doe je dat tegen zeer aantrekkelijke lever- en verzendcondities. Deze worden namelijk gratis verzonden in NL m.u.v. Waddeneilanden. De levertijd is afhankelijk van de voorraad en eventueel maatwerk, na bestelling nemen wij persoonlijk contact op om deze met elkaar af te stemmen. Wil je vooraf alvast wat meer informatie over de levertijd? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard kun je ook langskomen in onze overdekte showroom in Amsterdam om ons grote aanbod aan tuinartikelen, zoals: barbecues en sfeerartikelen te bekijken.

Scherpe aanbiedingen op Tuinhuizen, Paviljoens & Priëlen, leuke tips en inspiratie voor je tuin of balkon op doen?

Volg tuincentrum Osdorp op Instagram Volg tuincentrum Osdorp op Instagram voor leuke inspirerende foto's en berichten.
 Volg tuincentrum Osdorp op Facebook voor mooie aanbiedingen, leuke en inspirerende berichten en blijf altijd op de hoogte.

 Volg ons overkappingen, veranda's & afdakjes pinterest bord voor de mooiste inspiratie voor planten binnen en buiten

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven