Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Restaurant 't Tuinterras

Kom tot rust bij restaurant 't Tuinterras

In het midden van tuincentrum Osdorp vindt u restaurant 't Tuinterras. Hier kunt u heerlijk even uitrusten voordat u weer verder winkelt. Geniet van een vers kopje koffie of thee, frisdrank, een vers gebakje, een bordje patat of een heerlijk belegd broodje. Ook als u niet komt om te winkelen kunt u hier heerlijk lunchen.

 

(Arrangementen vanaf 10 personen)

** LET OP: gedurende de maand december kunnen groepen niet reserveren in verband met de kerstdrukte bij ons in het tuincentrum en restaurant. 

Kinderparadijs

't Tuinterras beschikt over een speelruimte voor de kinderen aansluitend aan het restaurant. Hier kunnen de kids spelen terwijl u rustig van uw consumptie kunt genieten.

Openingstijden

Omdat restaurant 't Tuinterras zich in het pand van tuincentrum Osdorp bevindt zijn de openingstijden gelijk. Kijk voor de openingstijden op osdorp.nl/openingstijden. De keuken sluit echter een uur voor sluitingstijd.

Contact

Osdorperweg 247
1069LL Amsterdam
020 667 60 80
06 360 552 72

Contactformulier Restaurant 't Tuinterras

Persoonsgegevens

Tuincentrum Osdorp B.V. is verantwoordelijk voor het verwerken van uw persoonsgegevens. Uw e-mailadres wordt uitsluitend en eenmalig verwerkt met als doel het versturen van een ontvangstbevestiging en/of antwoord te geven op uw vraag/opmerking. Uw persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt. Door gebruik te maken van dit formulier geeft u hierbij toestemming voor het gebruik van uw persoonsgegevens voor het omschreven doel. 

Velden met * zijn verplicht.