Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Restaurant 't Tuinterras

In navolging van de maatregelen van de overheid om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan is ons restaurant gesloten vanaf 15 maart 18.00 uur tot en met 6 april. Wij betreuren het ten zeerste, maar uw en onze gezondheid staat voorop.

 

Kom tot rust bij restaurant 't Tuinterras

In het midden van tuincentrum Osdorp vindt u restaurant 't Tuinterras. Hier kunt u heerlijk even uitrusten voordat u weer verder winkelt. Geniet van een vers kopje koffie of thee, frisdrank, een vers gebakje, een bordje patat of een heerlijk belegd broodje. Ook als u niet komt om te winkelen kunt u hier heerlijk lunchen.

(Arrangementen & High tea vanaf 10 personen)

Gebaksarrangement
Overheerlijk gebak van onze banketbakker met koffie of thee (tweede kopje koffie of thee gratis). €4,95 p.p.

Ontbijtarrangement
Dit bestaat uit een roomboter croissant en een pistolet, beleg (ham, kaas en jam ) een gekookt eitje en een overheerlijk glaasje verse jus d’orange en nog een kopje koffie of thee na. €6,95 p.p. (vanaf 20 personen €5,95)

Luncharrangement
Luxe belegd broodje naar keuze met melk of een glaasje verse jus d’orange en een kopje koffie of thee na .€6,95 p.p. (vanaf 20 personen €5.95)

High tea bij ’t Tuinterras
Bestaat uit 2 belegde broodjes(tonijnsalade en eiersalade), 2 zoete bladerdeeg broodjes, 2 hartige bladerdeeg broodjes, quiche, scones en diverse kleine gebakjes. Reserveren? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier (minimaal 2 dagen van te voren). De prijs voor al dit lekkers is €18,95 p.p. (vanaf 10 personen €17,95 p.p.).

U kunt natuurlijk altijd even contact met ons opnemen als u andere wensen heeft. (alle combinaties van de menukaart mogelijk ).

Kinderparadijs

't Tuinterras beschikt over een speelruimte voor de kinderen aansluitend aan het restaurant. Hier kunnen de kids spelen terwijl u rustig van uw consumptie kunt genieten.

Openingstijden

Omdat restaurant 't Tuinterras zich in het pand van tuincentrum Osdorp bevindt zijn de openingstijden gelijk. Kijk voor de openingstijden op osdorp.nl/openingstijden. De keuken sluit echter een uur voor sluitingstijd.

Contact

Osdorperweg 247
1069LL Amsterdam
020 667 60 80
06 360 552 72

Contactformulier Restaurant 't Tuinterras

Persoonsgegevens

Tuincentrum Osdorp B.V. is verantwoordelijk voor het verwerken van uw persoonsgegevens. Uw e-mailadres wordt uitsluitend en eenmalig verwerkt met als doel het versturen van een ontvangstbevestiging en/of antwoord te geven op uw vraag/opmerking. Uw persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt. Door gebruik te maken van dit formulier geeft u hierbij toestemming voor het gebruik van uw persoonsgegevens voor het omschreven doel. 

Velden met * zijn verplicht.
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven