Vandaag open van 09:30 - 18:00

9 & 10 maart Inspiratiedagen, jij komt toch ook? >

Net kerstverlichting

Net kerstverlichting is ideaal voor buiten. Heb je struiken of heggen in de tuin die tijdens de kerstdagen wel eens opgeleukt mogen worden? Met netverlichting haal jij al...

Lees meer
Filters Sluiten

Aantal lampjes

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
4 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Maak jouw tuin helemaal kerstproof met netverlichting!

Netverlichting is eigenlijk wat de naam al zegt: kerstverlichting in de vorm van een net. Een aantal tips en leuke mogelijkheden met net kerstverlichting:

  • hang een lichtgevend net in de boom, heg of in een struik;
  • leg een lichtjesnet op de vlonder of de veranda voor een winters effect;
  • hang netverlichting voor de ramen;
  • creëer een gordijn van lichtjes door de netverlichting aan de rand van je veranda te hangen.

Het leuke aan netverlichting is dat je het eigenlijk overal voor kunt gebruiken. Kies voor felle lichtjes die vanaf de andere kant van de straat goed zichtbaar zijn, of ga voor kleinere lichtjes die elegant zijn in hun eenvoud. Heb je geen zin om te worstelen met clusterverlichting of andere lichtsnoeren? Hang dan netverlichting in je appelboom, want deze verlichting bedekt meteen een groot oppervlak. Bovendien vormen de lampjes samen een mooi en regelmatig patroon waar je echt van kunt genieten. Dankzij de led-lichtjes wordt de verlichting niet heet en kan je er dus veilig mee spelen totdat de lampjes naar je smaak hangen.

Kerstverlichting voor buiten: combineer netverlichting met ijspegelverlichting!

Veel te veel mensen hangen tijdens kerst het hele huis vol met mooie lichtjes, maar slaan de buitenkant van het huis en de tuin over. Pak dit jaar goed uit en zorg ervoor dat je genoeg verlichting inslaat voor buiten. Als je je net kerstverlichting op de goede plek hebt gehangen, ben je nog niet klaar. Combineer deze mooie buitenverlichting met ijspegelverlichting. Deze prachtige lichtjesslinger hang je langs de dakrand.

Net kerstverlichting kopen bij tuincentrum Osdorp

Ook lichtfiguren mogen in je tuin natuurlijk niet ontbreken. Maak de mooiste figuren met behulp van de flexibele lichtslangen in ons aanbod. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van kerstverlichting voor buiten? Bezoek ons tuincentrum en laat je inspireren! Ons aanbod is ook online te bekijken. Bestel eenvoudig met één druk op de knop!

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven