Vandaag open van 09:30 - 18:00

Stapelblokken & Opsluitbanden

Ben jij opzoek naar stapelblokken of opsluitbanden en woon jij in Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp of ergens anders nabij Amsterdam...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer

Lengte in cm

 - 
Wis selectie

Breedte in cm

 - 
Wis selectie
  • Meer
€   - 
Wis selectie
296 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Verschillende soorten stapelblokken en opsluitbanden koop je (online) bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Stapelblokken en opsluitbanden worden ook wel trottoirbanden genoemd en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals het insluiten van je bestrating, het maken van een border of plantenbak en het creëren van hoogteverschillen in je tuin. Wij hebben deze categorie verdeeld in:

  • Betonbanden, deze worden veelal gebruikt om borders in je tuin mee uit te zetten.
  • Keerwanden, deze worden vaak gebruikt om grote hoogteverschillen mee te creëren, maar ze kunnen ook worden gebruikt als traptreden in je tuin.
  • Opsluitbanden, deze zijn het goedkoopst en worden vrijwel alleen gebruikt om je bestrating mee “op te sluiten” zodat deze niet meer verschuift.
  • Palissades, zijn losse stukken steen of beton bedoelt om borders mee aan te leggen of hoogteverschillen mee in je tuin te creëren. Omdat ze per “paaltje” geplaatst dienen te worden kan je er makkelijk ronde en ovale vormen mee aanleggen.
  • Stapelblokken en muurelementen, deze worden gebruikt om muurtjes mee te maken in je tuin of om borders mee te maken.
  • Trapdelen, deze hoeven we vast niet verder toe te lichten! 

Excluton en Gardenlux stapelblokken of opsluitbanden kopen?

Tuincentrum Osdorp levert het volledige Excluton en Gardenlux stapelblokken en opsluitbanden assortiment. Kan je een specifieke steen hier online op onze bestratingswebsite niet vinden? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij ons in het tuicentrum in Amsterdam, nabij Haarlem, Amstelveen en Hoofddorp.  

Weten hoe je stapelblokken en opsluitbanden moet verwerken in je tuin? Vraag het onze bestratingsspecialisten op de afdeling, zij helpen je graag verder met een advies op maat!

Leuke bestratingsaanbiedingen, tips en inspiratie opdoen voor je bestrating?

Facebook tuincentrum osdorp Volg tuincentrum Osdorp op Facebook voor mooie aanbiedingen, leuke en inspirerende berichten en blijf altijd op de hoogte.

Pinterest pagina met inspirerende bestrating voorbeelden van tuincentrum Osdorp Volg ons bestratingspinbord op Pinterest voor de leukste bestratingsideeën, legvoorbeelden en tuininspiratie.

Nieuwsbrief tuincentrum Osdorp met leuke bestratingstips Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven