Vandaag open van 10:00 - 17:00

Katten verzorging

Ben jij op zoek naar verzorgingsartikelen voor je kat? Kijk dan eens op deze pagina of kom langs bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam! Een borstel of een shampoo om d...

Lees meer
Filters Sluiten
€   - 
Wis selectie
21 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Kattenverzorgingsproducten bij tuincentrum Osdorp

Het is belangrijk om je kat goed te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een kam, een shampoo of een vlooienband. Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam helpen we je graag bij deze keuze! Vaste klanten uit onder andere Hoofddorp, Bloemendaal en Aalsmeer komen al jaren langs bij onze collega's op de dierenafdeling. We helpen je graag verder!

Ruim aanbod kattenverzorging online te koop

Als je liever online besteld ben je op deze pagina goed. Maar er is natuurlijk meer. Mocht je toch meer op zoek zijn naar ontwormingstabletten of multivitaminen? Kijk dan eens in onze kattenapotheek!

Leuke aanbiedingen, tips en inspiratie opdoen?

Op onze sociale media kanalen komen regelmatig inspirerende items en posts voorbij. Daarnaast vind je hier ook leuke acties en aanbiedingen!

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton. Volg tuincentrum Osdorp op Pinterest voor de leukste ideeën en inspiratie voor huis en tuin.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven