Vandaag open van 10:00 - 17:00

Kattenbakken & toebehoren

Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam vind je verschillende kattenbakken en toebehoren. Bijvoorbeeld kattenbakken met lade, kattenbakken met en zonder kap en van grote tot...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer
€   - 
Wis selectie
76 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Kattenbakken & toebehoren bij tuincentrum Osdorp

Voor de grote en de kleine kattenboodschap hebben wij alles wat je nodig hebt! Verschillende soorten en maten kattenbakken, ruime keuze kattenbakvulling, zelfs een luchtverfrisser voor bij de kattenbak! Kom snel een keer langs bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Vaste klanten uit onder andere Haarlem, Nieuw-Vennep en Hoofddorp komen al jaren bij ons over de vloer. Onze collega's op de dierenafdeling helpen je graag verder bij al je vragen en problemen!

Ben je toch meer op zoek naar een kam voor je kat? Kijk dan eens bij de kattenverzorging. Heb je voor je kitten startpakket nog een krabpaal nodig? Die vind je bij de krabpalen & -meubels!

Leuke aanbiedingen, tips en inspiratie opdoen?

Op onze sociale media kanalen komen regelmatig inspirerende items en posts voorbij. Daarnaast vind je hier ook leuke acties en aanbiedingen!

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton. Volg tuincentrum Osdorp op Pinterest voor de leukste ideeën en inspiratie voor huis en tuin.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven