Vandaag open van 09:30 - 18:00

Kerstverlichting

Kerstverlichting voor binnen en buiten in alle soorten en maten vind je bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam of hier online in onze webshop. Kerstverlichting voor in de kerstboom, decoratief verlichte kerstfigurenijspegel kerstverlichting voor aan de dakgoot of LED kaarsen met bewegende vlam? We hebben het allemaal in diverse kleuren en maten! 

Wil je weten hoeveel kerstverlichting er in een kerstboom moet of wat de verschillen zijn tussen de soorten kerstverlichting voor in een kerstboom? Klik dan op deze links en we leggen het je uit!

Populaire merken

We hebben allerlei soorten kerstverlichting van de beste merken. Ben jij er nog niet helemaal over uit wat je nodig hebt, kijk dan even bij onze verschillende merken.

Aanbevolen producten

kerstverlichting
Zoveel meter kerstverlichting moet er in een kerstboom!

Worstel jij ook altijd met de vraag hoeveel meter kerstverlichting er in je kerstboom moet? Wij hebben het getest en in dit artikel lees je de resultaten!

Lees meer...
kerstverlichting
Uitleg verschillende soorten (LED) kerstverlichting voor binnen en buiten

Na het lezen van dit blogitem weet jij welke soorten kerstverlichting er zijn en waar je op moet letten bij de aanschaf van kerstverlichting. 

Lees meer...
kerstverlichting
Alles wat je moet weten over Twinkly kerstverlichting

Twinkly is dé revolutie in smart app gestuurde kerstverlichting voor binnen en buiten. In dit artikel leggen we alles uit wat je moet weten over Twinkly.

Lees meer...

Kerstverlichting kopen bij tuincentrum Osdorp

Online kerstverlichting kopen bij tuincentrum Osdorp?

Kerstverlichting is er in vele soorten en maten: clusterverlichting, led kerstverlichting, slangverlichting en batterijverlichting. Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam is het aanbod zo uitgebreid dat er altijd iets naar je zin bij zit.

Kerstverlichting snel en gemakkelijk thuis laten bezorgen? dat kan!

Veel van de kerstverlichting wordt via pakketpost verstuurd en zal binnen twee werkdagen bij je binnen zijn. Of kom gezellig langs tijdens onze Kerstshow en laat je inspireren!

Kerstverlichting tuincentrum Osdorp

Leuke kerstaanbiedingen en inspiratie opdoen?

Woon je in Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen, Zaandam of ergens anders in de buurt van Amsterdam? Dan is tuincentrum Osdorp de place to be voor al je kerstverlichting en kerstartikelen.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven