Vandaag open van 09:30 - 18:00

Hondenmanden & -kussens

Een mooie hondenmand of een lekker hondenkussen, je vind ze in allerlei soorten en maten bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam! Ben je op zoek naar een luxe hondenmand of m...

Lees meer
Filters Sluiten
€   - 
Wis selectie
22 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Hondenmanden en -kussens bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Bij tuincentrum Osdorp hebben wij een ruime dierenafdeling, en daar horen hondenmanden en -kussens natuurlijk ook bij! Na een lange wandeling moet je maatje ook goed uit kunnen rusten. We verkopen ze in verschillende kleuren en materialen, en zelfs een leuke tipitent! Woon jij in Amsterdam of bijvoorbeeld Zaandam of Hoofddorp en kom je liever eerst even kijken in de winkel? Dat kan natuurlijk ook. Aan de lijn mag je je hond zelfs meenemen!

Wil je je trouwe viervoeter echt een eigen plekje geven in huis? Kijk dan ook eens naar onze drink- en voerbakken. Zo voelt je hond zich straks helemaal thuis!

Leuke aanbiedingen, tips en inspiratie opdoen?

Op onze sociale media kanalen komen regelmatig inspirerende items en posts voorbij. Daarnaast vind je hier ook leuke acties en aanbiedingen!

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton. Volg tuincentrum Osdorp op Pinterest voor de leukste ideeën en inspiratie voor huis en tuin.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven