Vandaag open van 09:30 - 18:00

Algemene Voorwaarden

Bestelling:
Nadat u uw keuze heeft gemaakt in onze webshop en de artikelen in het winkelwagentje heeft geplaatst dient u uw gegevens in te voeren. Indien u een voordeelkaart heeft kunt u inloggen met die gegevens. Hierna kunt u de bestelling afronden en betalen met Ideal of creditcard.

Offerte:
Zijn er binnen 1 bestelling meerdere transportvormen noodzakelijk, dan verandert uw bestelling automatisch in een offerte-aanvraag. Wij werken de transportdetails en -kosten uit en verwerken dit in uw bestelling. Daarna sturen wij u een e-mail met een link naar uw bestelling zodat u de procedure verder kunt afronden. NB: uw bestelling kan dan niet meer gewijzigd worden.

Verzenden:
Alle artikelen worden met grote zorg ingepakt en verzonden met PostNL, een extern transportbedrijf of via onze eigen bezorgdienst. Bij bezorging via onze eigen bezorgdienst worden de artikelen naast de wagen gelost. 

Assortiment:
Ons assortiment is zo zorgvuldig mogelijk omschreven en in beeld gebracht. Indien er ondanks dat toch sprake is van een kennelijke vergissing of een kennelijke fout, dan zijn wij hier niet aan gebonden en hebben wij het recht dit te corrigeren.

Aanbiedingen:
Onze aanbiedingen zijn dagaanbiedingen. De aanbiedingen in onze webshop zijn alleen geldig bij aankoop via de webshop. In de fysieke winkel kunnen andere aanbiedingen gelden.

Voorraad:
Ieder uur worden de voorraadgegevens bijgewerkt. Na ontvangst van uw betaling gaan we uw bestelling verwerken. Mocht een artikel in de tussenliggende periode uitverkocht zijn, dan nemen wij hierover contact met u op via e-mail.

Uitverkoop:
Uitverkoopprijzen gelden alleen voor voorraadartikelen. Vanwege de grote drukte in de winkel kunnen we geen voorraad garanderen. Is het artikel niet meer voorradig, dan storten wij het aankoopbedrag retour.

Betalen:
U kunt betalen via Ideal of met creditcard.

Onvolkomenheden bij ontvangst:
Indien bij ontvangst het artikel een gebrek vertoont, verzoeken wij u dit aan ons te melden middels het klachtenformulier.
Klik hier voor het formulier om uw klacht te melden. Wij nemen daarna contact met u op om dit op te lossen.

Retourneren:
Wilt u na ontvangst van het product toch de koop ongedaan maken en het product retour sturen? Dat kan, u heeft nl een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen die tijd kunt u de bestelling met het bijgevoegde retourformulier retour sturen.

Stuur het artikel binnen 14 dagen naar ons terug. De kosten voor het retour zenden zijn voor uw rekening. Na ontvangst van het artikel zullen wij het aankoopbedrag terugstorten.

De bedenktijd is ingesteld om te kunnen beoordelen of het artikel aan uw verwachtingen voldoet. U kunt alleen aanspraak maken op deze bepaling als u het artikel ongebruikt, onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking terugstuurt. 

Retouren worden alleen aangenomen indien de originele verpakking van het artikel zelf dicht en onbeschadigd is. U dient zelf te zorgen voor deugdelijke verpakking en verzending. Wij vergoeden geen retourkosten.

Terugbetaling van het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding plaatsvinden, mits de retourzending ontvangen is. Indien dat niet het geval is, zal de betaling opgeschort worden.

Tuincentrum Osdorp B.V. behoudt zich het recht voor om slechts een gedeelte van het bedrag terug te storten of de retourzending te weigeren wanneer het vermoeden bestaat dat de verpakking geopend is of door schuld van anderen beschadigd is geraakt. Onaangekondigde zendingen kunnen wij niet aannemen.

 

Mocht u verder nog vragen hebben, vul dan het online contactformulier in op osdorp.nl/contact

 

 

 

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven