Vandaag open van 10:00 - 17:00

Tuingereedschap

Het aanbod tuingereedschap bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam is bijzonder compleet te noemen. Voor elke klus in de tuin, op het dakterras of op het balkon is er het geschikte gereedschap te vinden. Mocht je het hele assortiment willen bekijken of toch iets meer advies willen, kom dan eens langs of neem contact op voor meer informatie. We helpen je graag verder!

Uitgelichte merken

Voor elke klus in de tuin, op het dakterras of op het balkon is er het geschikte gereedschap te vinden. Mocht je er niet uitkomen, kijk dan eens bij onze verschillende merken.

Ontdek ons tuincentrum

tuingereedschap
Onmisbaar tuingereedschap

Of je nu een grote of een kleine tuin hebt, of alleen een geveltuin, balkon of dakterras: maak het jezelf gemakkelijk door te kiezen voor het juiste tuingereedschap voor elke klus. 

Lees meer...
bestrijding
Onkruid? Weg ermee!

Het is lente dus alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
tuingereedschap
Slimme tips voor het water geven van tuin- en balkonplanten

Tsja, klimaatverandering. Daar is toch echt geen ontkennen meer aan. Dit jaar begon de lente koud en nat. Daarna volgden zomers warme en aanhoudend droge dagen.

Lees meer...

Gereedschap voor jouw tuin

Tuingereedschap in alle soorten en maten vind je bij tuincentrum Osdorp. Bij ons kun je onder andere terecht voor snoei-, water-, steel- en handgereedschap. Voor elke gelegenheid is er wel een product voorhanden waarmee je de klus klaart. Of je nou op zoek bent naar een tuinslang of een grasmaaier, bij ons ben je aan het juiste adres.

Tuingereedschap kopen?

Wil je goed tuingereedschap kopen? Bezoek tuincentrum Osdorp of bestel het beste tuingereedschap voor je tuin snel & gemakkelijk in onze webshop. Wij leveren producten van alle bekende merken zoals Gardena, Wolf en Talentools. Om je tuin goed te snoeien vind je bij ons diverse soorten snoeischaren, takkenscharen, heggenscharen en snoeizagen. Om het leven een stuk gemakkelijker te maken verkopen wij ook elektrisch tuingereedschap zoals grasmaaiers, elektrische heggenscharen, trimmers en hogedrukreinigers.

Soorten tuingereedschap

Met ons snoeigereedschap houd je je bomen en planten in toom. In ons assortiment vind je onder andere:

Ons watergereedschap zorgt ervoor dat je gewassen altijd voldoende water krijgen. Bij steelgereedschap moet je denken aan allerlei handige hulpmiddelen waarmee je de tuin gemakkelijk onderhoudt. Onze bezems, harken, scheppen en spades maken ieder karwei net dat beetje lichter. Ons handgereedschap stelt je in staat wat dichter bij de grond te werken. Daarnaast zijn er nog een heleboel andere handige gereedschappen die buiten deze categorieën vallen. Ga op onderzoek uit en vind de materialen die je nodig hebt!

Tuingereedschap van Tuincentrum Osdorp

Wij bieden het beste gereedschap van hoogwaardige merken als Gardena, Wolf Garten en Talen Tools. We leveren onder andere de beste snoeizagen en -scharen waarmee je jouw planten te lijf gaat. Maar ook voor ander handgereedschap en elektrisch gereedschap kun je bij ons terecht. Bovendien bescherm je jezelf met onze tuinhandschoenen, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Je vindt gemakkelijk de artikelen die je nodig hebt in onze webshop.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven