Vandaag open van 09:30 - 18:00

IJspegel kerstverlichting

IJspegel kerstverlichting is eigenlijk niet weg te denken tijdens Kerst. Maak jouw tuin extra gezellig tijdens de donkere winterdagen door deze gezellige verlic...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer

Aantal lampjes

 - 
Wis selectie

Lengte lichtsnoer in meter

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
18 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Creëer een winters effect met ijspegelverlichting

I’m dreaming of a white Christmas… Helaas zit die witte kerst er niet altijd in. Help de natuur daarom een handje door ijspegel kerstverlichting op te hangen. Hiermee straal je niet alleen veel warmte uit naar gasten en toevallige voorbijgangers, maar wek je ook de indruk van een gezellige, witte kerst. Een aantal andere voordelen van ijspegel kerstverlichting op een rij:

  • dankzij de led-lampjes is je kerstverlichting energiezuinig;
  • maak het lichtsnoer zo lang als je wilt met koppelbare kerstverlichting;
  • er is keuze genoeg: kies voor een watervaleffect of voor lichtjes in de vorm van ijspegels;
  • de verlichting is makkelijk aan raam, dak of gevel te bevestigen.

Dankzij de grote variëteit in ijspegelverlichting zit er altijd wel iets voor je bij. Veel van onze lichtsnoeren zijn koppelbaar, waardoor je ze makkelijk langer maakt wanneer je snoer tekort komt. Ben je een keer vergeten de verlichting uit te doen voordat je ging slapen? Natuurlijk moet dit niet te vaak gebeuren, maar gelukkig zijn de led-lampjes die we in onze lichtsnoeren gebruiken heel duurzaam. Ze gaan niet alleen lang mee, maar worden ook niet zo heet en zijn prettig om naar te kijken.

Combineer ijspegel kerstverlichting met andere soorten kerstversiering

Het leuke aan een lichtjessnoer met ijspegels is dat je het makkelijk combineert met andere soorten kerstverlichting en -versiering. Laat de ijspegels ook terug komen in de rest van je interieur en kies voor een winters thema. Hang je kerstboom vol met witte, zilveren en blauwe ballen en versier de tafel met ijssterren en nepsneeuw. Ook lichtgevende sterretjes en met dennenappels versierde kerststukjes passen perfect binnen het thema.

IJspegel verlichting kopen bij tuincentrum Osdorp

Ben je op zoek naar mogelijkheden om je kerstversiering en -verlichting dit jaar naar een hoger niveau te tillen? Bezoek dit najaar de kerstshow van tuincentrum Osdorp en laat je inspireren. Spreek voor tips en advies gerust een van onze medewerkers aan. We helpen je graag om jouw kerst dit jaar nóg specialer te maken!

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven