Vandaag open van 10:00 - 17:00

9 & 10 maart Inspiratiedagen, jij komt toch ook? >

Kerstartikelen

Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam vind je een groot assortiment kerstartikelen om je huis, tuin en balkon mee in de kerstsfeer te brengen. In de kerstshow die van half oktober tot eind december is geopend vind je het grootste miniatuur kerstdorp van Nederland, een sprookjesachtig bos met ons volledige assortiment kunstkerstbomen, een lichtshow met de mooiste kerstverlichting, een grote doe-het-zelf kersthoek en natuurlijk de laatste kersttrends met alle kerstboomversiering en woonaccessoires voor een sfeervolle kerst!

Uitgelichte merken

Ben je op zoek naar kerstartikelen maar weet je nog niet precies wat? Laat je dan inspireren door een van onze prachtige merken.

Aanbevolen producten

Online kerstartikelen kopen bij tuincentrum Osdorp?

Kerstartikelen zijn er in vele soorten en maten, kerstverlichting, kerstballen van kunststof en glas, kunstkerstbomen, eigenlijk te veel om op te noemen. Ook dit jaar hebben wij weer gekozen voor de nieuwste kerstthema’s. Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam is het aanbod zo uitgebreid dat er altijd iets naar je zin bij zit. In onze kerstshow in Amsterdam en ook online verkopen wij vele soorten van de mooiste kerstartikelen.

Leuke aanbiedingen, tips en inspiratie opdoen?

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton.  Volg ons op Pinterest voor de leukste ideeën en inspiratie voor huis en tuin.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven