Vandaag open van 10:00 - 17:00

Tuindeuren

Ben jij op zoek naar een mooie houten, WPC of aluminium tuindeur van merken, zoals Woodvision, Elephant en Hillhout? Dan ben je hier online of bij ons in het tuincentrum...

Lees meer
Filters Sluiten

Breedte in cm

 - 
Wis selectie

Hoogte in cm

 - 
Wis selectie
  • Meer
€   - 
Wis selectie
58 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Waarom tuindeuren kopen bij tuincentrum Osdorp?

Jouw zoektocht naar een mooie tuindeur is gestart! Tussen het grote aanbod wil jij graag de juiste keuze maken voor een goede tuindeur zodat jij jouw tuin straks veilig kunt afsluiten. Bij tuincentrum Osdorp heb je de keuze uit meer dan 60 verschillende soorten hardhouten, douglas, aluminium, vuren en grenen tuindeuren van bekende merken zoals, Hillhout, Woodvision en Elephant. Een groot deel van onze tuindeuren hebben wij standaard op voorraad op onze hout afdeling in het tuincentrum, maar hier online is vrijwel ons hele assortiment tuindeuren beschikbaar.

Bestel je nieuwe tuindeur veilig online en laat ze snel thuisbezorgen door onze eigen transport service. Wil jij je tuindeur liever zelf afhalen? Ook dat is geen enkel probleem en daarbij kan tevens gebruik worden gemaakt van een van onze aanhangers welke wij aan klanten gratis ter beschikking stellen.

Heb jij nog vragen over het aanschaffen van een nieuwe tuindeur? Neem gerust contact met ons op. Woon jij in Nieuw-Vennep, Bloemendaal, Zaandam of ergens anders nabij tuincentrum Osdorp in Amsterdam? Kom dan vooral eens langs en laat je informeren door een van onze tuinexperts, zij helpen je graag op weg met een advies op maat en staan je bij met al je vragen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een tuindeur?

De keuze die je maakt is afhankelijk van het doel, jouw smaak en het budget. Wil jij je tuin hermetisch afsluiten met een onderhoudsvriendelijke tuindeur of is een goedkope tuindeur zonder slot van een gemiddelde kwaliteit voor jou voldoende? De prijs van een tuindeur is erg afhankelijk van de duurzaamheid, de stevigheid en het hang en sluitwerk (de sloten, scharnieren en handvatten). Hieronder staat kort beschreven war de verschillen zijn in duurzaamheid van bijvoorbeeld een hardhouten, douglas, vuren of grenen tuindeur:

  • Grenen en vuren hout valt in duurzaamheidsklasse 4 (geïmpregneerd in klasse 3), waarmee niet geïmpregneerde grenen of vuren houten tuindeuren 5 tot 10 jaar mee kunnen gaan.
  • Douglas hout valt in duurzaamheidsklasse 3 (matig-goed) waardoor douglas tuindeuren 10 tot 15 jaar mee kunnen gaan.
  • Hardhout, zoals keruing, valt eveneens in duurzaamheidsklasse 3 (matig tot goed) waardoor keruing tuindeuren 10 tot 15 jaar mee kunnen gaan. Onbehandeld bankirai valt in duurzaamheidsklasse 2 waardoor tuindeuren van bankirai 15 tot 25 jaar mee kunnen gaan.

Een tuindeur met een hogere duurzaamheidsklasse is over het algemeen wat duurder, maar deze gaat daarmee wel een stuk langer mee. Naast de kwaliteit van het hout is een goede montage en het onderhoud van je tuindeur ook belangrijk voor een lange levensduur. 

Tuindeuren van Hillhout, Woodvison en Elephant koop je bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Om een goede beschikbaarheid, ruim assortiment en goede service te kunnen garanderen werkt tuincentrum Osdorp samen met Hillhout, Woodvision en Elephant, dit zijn de grootste leveranciers van tuinhout in Nederland. Wij kunnen het volledige Hillhout en Woodvision assortiment leveren, van Elephant hebben wij onder andere de WPC (kunststof) collectie in ons assortiment opgenomen, 

Scherpe tuindeur aanbiedingen, leuke tips en inspiratie voor je tuin of balkon op doen?

Volg tuincentrum Osdorp op Instagram Volg tuincentrum Osdorp op Instagram voor leuke inspirerende foto's en berichten.

  Volg tuincentrum Osdorp op Facebook voor mooie aanbiedingen, leuke en inspirerende berichten en blijf altijd op de hoogte.

  Volg ons tuinhout pinbord op Pinterest voor de mooiste inspiratie voor je tuinhout projecten.

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven