Vandaag open van 10:00 - 17:00

Tafelhaarden

Tafelhaarden zijn helemaal in tegenwoordig! Niet alleen bieden ze de mogelijkheid om met verschillende weersomstandigheden buiten te zitten, ze creëren ook nog eens...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer
€   - 
Wis selectie
48 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Diverse soorten tafelhaarden

Tafelhaarden vind je in verschillende soorten en maten voor iedere tuin. Een weersbestendige tuinhaard van composiet of een stevige houten tafelhaard voor een authentieke tuin? Hoe je je tuin ook wilt inrichten, bij ons kun je terecht voor:

Met onze losse inbouwbranders maak je van iedere tafel een tafelhaard! Zo sluit het nog beter aan bij jouw tuin.

Cosi Fire Cosiglobes en buitenhaarden

Cosi Fire produceert zowel tuintafels met een moderne uitstraling, als een vuurtafel met een authentieke houten uitstraling. Cosi Fire tafelhaarden branden op een gasfles. Op een gasfles van 5 kg kunnen de haarden tot wel 10 uur branden! Wat je van dit topmerk in ons assortiment vindt is:

Met de artikelen van Cosi Fire maak je van je tuin een mooi en strak geheel!

Online een tafelhaard kopen

Een tafelhaard voor buiten kopen doe je bij tuincentrum Osdorp. Niet alleen vind je ons ruime aanbod tafelhaarden in onze webshop, in ons tuincentrum kun je ze allemaal in het echt bekijken. Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is goed bereikbaar vanuit Haarlem, Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Diemen en Bloemendaal. Woon je dus in Noord-Holland? Kom dan vooral eens kijken in ons tuincentrum in Amsterdam of bekijk ons aanbod tuinhaarden in de webshop.

 Volg tuincentrum Osdorp op Facebook voor mooie aanbiedingen, leuke en inspirerende berichten en blijf altijd op de hoogte.

 Volg ons tuinsfeer pinbord op Pinterest voor de leukste exterieur-ideeën.

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven