Vandaag open van 10:00 - 17:00

Knaagdieren & Konijnen

Heb je iets nodig voor je knaagdier of konijn? Dan ben je hier online of bij tuincentrum Osdorp te Amsterdam aan het juiste adres. Wij hebben alles wat je maar kan bedenk...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer
€   - 
Wis selectie
166 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Knaagdierenbenodigdheden bij Tuincentrum Osdorp

Woon jij in Amstelveen, Diemen, Nieuw-Vennep, Zaandam of ergens anders nabij tuincentrum Osdorp en wil je graag nog wat advies of ben je nog op zoek naar inspiratie en wil je daarom eerst eens komen kijken? Dan is een bezoek aan ons tuincentrum in Amsterdam zeker de moeite waard. Weet je wel precies wat je zoekt? Dan kan je hier veilig online de gewenste knaagdierenbenodigdheden bestellen en voordelig thuis laten bezorgen.

Geef je knaagdier een mooi en handig verblijf van bijvoorbeeld Ferplast. Met de juiste accessoires en bodembedekking kan je een heerlijk plek voor je konijn of hamster inrichten. Tot slot kan je je konijn, hamster of cavia verwennen met de leukste speeltjes.

Knaagdiervoer- en snoepjes

Wij leveren producten van allerlei hoogwaardige dierenmerken. Voor het beste knaagdiervoer zit je goed bij Vitakraft en Supreme. Wil je je konijn, cavia of hamster echt verwennen, ga dan voor een knaagdiersnack. Succes gegarandeerd! Tot slot maak je het plaatje compleet met een leuke knaagdier voerbak en drinkfles.

Knaagdierbenodigdheden koop je veilig (online) bij Tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Wij hebben een enorm uitgebreid assortiment benodigdheden voor knaagdieren uitgestald staan in onze showroom. Ben je op zoek naar een specifiek artikel? Kom dan gerust langs in ons tuincentrum, bestel het hier veilig online of neem contact met ons op voor meer informatie! Heb je nog meer huisdieren? Bekijk dan ook de rest van onze dierbenodigdheden. Gegarandeerd dat je vindt wat je zoekt! 

Leuke aanbiedingen, tips en inspiratie opdoen?

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton.  Volg ons op Pinterest voor de leukste ideeën en inspiratie voor huis en tuin.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven