Vandaag open van 09:30 - 18:00

9 & 10 maart Inspiratiedagen, jij komt toch ook? >

Speeltoestellen

Verander jouw tuin met de houten speeltoestellen en speelhuisjes van Woodvision en Hillhout in een waar avonturenpark voor de kinderen! Bekijk een deel van ons...

Lees meer
Filters Sluiten

Breedte in cm

 - 
Wis selectie

Hoogte in cm

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
33 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Verander je tuin in een droom speeltuin!

Als kind droomde je vast altijd van een eigen speeltuin. Jouw droom kunnen wij misschien niet meer laten uitkomen, maar die van je kinderen wel! Maak buitenspelen in jouw tuin daarom nog leuker door er een houten speeltoestel in te plaatsen. Of het nu gaat om een speelhuisje, een zandbak of een hoge schommel, voor een kind is het allemaal fantastisch. Als je kinderen in hun eigen tuin kunt laten spelen dan kunnen ze een stuk veiliger spelen en hoef jij je minder zorgen te maken. Kortom een leuke, veilige en gemakkelijke oplossing voor iedereen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een speeltoestel?

  • Maak de keuze van de koop van een speeltoestel afhankelijk van de grootte van je tuin. Zo neemt het swingen van een schommel best veel ruimte in beslag en heb je al gauw minimaal 15 m2 ruimte nodig.

  • Heb jij een erg zonnige tuin? Dan is het misschien handig om te kiezen voor een speelhuisje met dak of een overdekte zandbak, maar uiteraard kan een parasol of schaduwdoek hier ook uitkomst bieden. 

  • Oudere kinderen hebben meer behoefte aan uitdaging en avontuur. Kies dan bijvoorbeeld voor een speeltoren met klimwand. 

  • Hebben jouw kinderen regelmatig vriendjes en vriendinnetjes over de vloer? Overweeg dan om een iets groter speeltoestel te kopen zodat de kinderen voldoende ruimte hebben. 

  • Tijdens het spelen wil er nog weleens iets fout gaan, plaats daarom bij voorkeur rubberen valtegels onder het speeltoestel of plaats deze ergens op een grasveld of gazon. Dit biedt meer demping dan bijvoorbeeld kunstgras.

  • Zorg ervoor dat het speeltoestel stevig in de grond staat. Hier kun je grondankers en bouten voor gebruiken. Controleer deze regelmatig, zodat het speeltoestel veilig blijft. 

Speeltoestellen in de winkel of online kopen?

Als je online een speeltoestel koopt dan doe je dat tegen zeer aantrekkelijke lever- en verzendcondities. De levertijd is afhankelijk van de voorraad en eventueel maatwerk, na bestelling nemen wij persoonlijk contact op om dit met elkaar af te stemmen. Wil je vooraf alvast wat meer informatie over de levertijd of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in ons tuincentrum in Amsterdam waar onze tuinexperts je persoonlijk verder kunnen helpen.

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven