Vandaag open van 09:30 - 18:00

9 & 10 maart Inspiratiedagen, jij komt toch ook? >

Kaarsen

Op zoek naar mooie stompkaarsen, dinerkaarsen of heerlijk ruikende geurkaarsen? Dan ben je hier online of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam aan het juiste adres! Met een ruim aanbod waxen kaarsen en LED kaarsen van bekende merken zoals Bolsius en WoodWick vind je altijd wel wat moois. Bekijk het aanbod online of kom eens langs op de sfeerafdeling van ons tuincentrum. 

Uitgelichte merken

Op zoek naar mooie kaarsen? Dit zijn de populairste merken:

Ontdek ons tuincentrum

Kaarsen kopen bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een paar mooie kaarsen voor wat meer gezelligheid in huis of de tuin? Op de sfeerafdeling van tuincentrum Osdorp vind je een zeer ruim aanbod kaarsen van o.a. Bolsius en WoodWick. Daarnaast hebben wij standaard een ruim aanbod waxen LED kaarsen met bewegende vlam en vaak ook nog met een handige timer. Woon jij in Amstelveen, Nieuw-Vennep, Diemen, Zaandam of ergens anders nabij tuincentrum Osdorp in Amsterdam en wil je met zekerheid slagen voor een paar mooie kaarsen en tegelijk een leuk uitje? Kom dan langs en laat je verrassen door het ruime aanbod artikelen voor huis, tuin & dier!   

Bolsius kaarsen bij tuincentrum Osdorp 

Bolsius verlicht al sinds 1870 menig huiskamer met mooie kaarsen in allerlei kleuren, vormen en maten! Koop je een Bolsius kaars dan koop je naast een mooie design kaars ook een kaars van goede kwaliteit, dat merk je onder andere aan de brandduur. Daarnaast ben je onbewust, heel bewust bezig! Bolsius ontwikkelt haar producten namelijk met liefde voor mens, dier en planeet. Ze proberen hun ecologische voetafdruk te berperken door te pionieren met olijf- raapzaad- of zonnebloemolie uit Europa en door te werken met natuurlijke extracten. Bij ons in het tuincentrum en hier online vind je altijd een vast basis-assortiment aan Bolsius kaarsen die daarnaast per seizoen wisselt om zo in te kunnen springen op de laatste trends en mee te gaan met de kleuren die passen bij het seizoen! 

Bolsius kaarsen online kopen bij tuincentrum Osdorp Amsterdam

WoodWick kaarsen bij tuincentrum Osdorp

Ken jij de enorm populaire geurkaarsen met knisperende vlam van WoodWick al? WoodWick timmert met een ruime aanbod geurkaarsen die passen bij het seizoen en in mooie glazen kaarshouders zijn verpakt hard aan de weg. WoodWick kaarsen zijn verkrijgbaar in vier maten: één schaal formaat, twee cylinder vormige potjes genaamd 'medium candle' en 'large candle' en een klein geurkaarsje genaamd 'petit candle'. Zo is er altijd een passende geurkaars voor op de salontafel, dinertafel of op een mooie plekje in je huiskamer.  

WoodWick kaarsen koop je online of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam

'WoodWick, kaarsen met écht knisperende vlam'

De geurkaarsen van WoodWick hebben een houten lont welke een knisperend geluid geeft alsof er een knus vuurtje brand in de woonkamer. Dit, samen met het mooie design en ruime aanbod geuren maakt WoodWick niet voor niets een van de populairste merken van dit moment.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven