Vandaag open van 10:00 - 17:00

Honden verzorging

Voor hondenverzorging ben je bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam aan het juiste adres. Van een hondenkam voor kort- en langharige honden tot hondenshampoo. Maar ook voor...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer
€   - 
Wis selectie
73 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Hondenverzorgingsproducten bij tuincentrum Osdorp

Voor de verzorging van je hond is er veel te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een kam, een shampoo, een vlooienband of een nageltang. Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam helpen we je graag bij deze keuze! Vaste klanten uit onder andere Hoofddorp, Bloemendaal en Aalsmeer komen al jaren langs bij onze collega's op de dierenafdeling.

Ruim aanbod hondenverzorging online te koop

Zoek jij een goede hondenkam of nageltang? Van merken als FURminator en Gebr. de Boon hebben wij verschillende soorten en maten beschikbaar. Ben je toch meer opzoek naar een tuigje of halsband? Kijk dan eens bij onze riemen, tuigjes en halsbanden!

Leuke aanbiedingen, tips en inspiratie opdoen?

Op onze sociale media kanalen komen regelmatig inspirerende items en posts voorbij. Daarnaast vind je hier ook leuke acties en aanbiedingen!

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton. Volg tuincentrum Osdorp op Pinterest voor de leukste ideeën en inspiratie voor huis en tuin.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven