Vandaag open van 10:00 - 17:00

Beton- & Siertegels

Betonnen tuintegels nodig voor je tuin in Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp of ergens anders nabij Amsterdam? Breng dan eens een bezoe...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer

Lengte in cm

 - 
Wis selectie

Breedte in cm

 - 
Wis selectie
  • Meer
  • Meer
€   - 
Wis selectie
272 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Voordelen van betonnen tuintegels kopen bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Bij het (online) kopen van bestrating kan je kiezen voor betontegels, keramische tegels of tuintegels van natuursteen. Hieronder hebben we de voor- en nadelen van betonnen tuintegels voor je op een rij gezet:

  • Tuin- of terrastegels van beton zijn vorstvrij en blijven daardoor ook tijdens extreme kou hun huidige uitstraling behouden.
  • Betontegels zijn zwaarder dan bijvoorbeeld keramische tegels en hierdoor liggen ze zonder dure lijmen te gebruiker eerder stabiel en vast in je tuin, dit levert een besparing in legkosten op.
  • Betontegels zijn verkrijgbaar in veel kleuren en uitvoeringen, zoals met facet, zonder facet, met structuur en zonder structuur, er is dus altijd wel een tegel die aansluit bij jouw smaak en wensen.
  • Kies je voor betonnen terrastegels met een coating van polyurethaan of epoxy dan heb je er weinig onderhoud aan. Geïmpregneerde tegels zijn namelijk veel beter water- en vuilafstotend dan tegels met een open structuur.
  • Betonnen tuintegels zijn vaak goedkoper dan keramische en natuurstenen tuintegels.
  • Betonnen tuintegels kunnen door de zon verkleuren, goedkopere varianten zijn hier gevoeliger voor dan de wat duurdere varianten.

De keuze voor goede bestrating in je tuin in Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp of Zaandam blijft natuurlijk lastig, kom daarom vooral eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam. Onze bestratingsexperts helpen je graag verder en voorzien je van een advies op maat.

Betonnen tuintegels van Excluton en Gardenlux koop je bij tuincentrum Osdorp

Wij zijn dé Excluton en Gardenlux dealer in Amsterdam nabij Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en Zaandam. Wij leveren het volledige assortiment betontegels van Excluton en Gardenlux en hebben, zeker van Excluton, vrijwel alle betontegels uitgestald in ons tuincentrum.

Met betontegels van Excluton of Gardenlux weet je zeker dat je een product je tuin in haalt van een hoge kwaliteit en goede duurzaamheid! De keuze voor goede bestrating in je tuin in Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp of Zaandam blijft natuurlijk lastig, kom daarom vooral eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam. Onze bestratingsexperts helpen je graag verder en voorzien je van een advies op maat.

Leuke bestratingsaanbiedingen, tips en inspiratie opdoen voor je bestrating?

Facebook pagina met inspiratie en tips voor betontegels in je tuin.  Volg tuincentrum Osdorp op Facebook voor mooie aanbiedingen, leuke en inspirerende berichten en blijf altijd op de hoogte.

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton.  Volg ons bestratingspinbord op Pinterest voor de leukste bestratingsideeën, legvoorbeelden en tuininspiratie.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven