Vandaag open van 09:30 - 18:00

Geurkaarsen

Met geurkaarsen creëer je eenvoudig een gezellig sfeer en dan ook nog eens gecombineerd met een heerlijke geur. Zo ruikt je huis altijd heerlijk en voeg je wat gezel...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer
  • Meer
  • Meer
€   - 
Wis selectie
204 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Geurkaarsen bij Tuincentrum Osdorp

Woon jij in Amstelveen, Diemen, Nieuw-Vennep, Zaandam of ergens anders nabij tuincentrum Osdorp en wil je graag nog wat advies of ben je nog op zoek naar inspiratie en wil je daarom eerst eens komen kijken? Dan is een bezoek aan ons tuincentrum in Amsterdam zeker de moeite waard. Weet je wel precies wat je zoekt? Dan kan je hier veilig online de gewenste huisparfums bestellen en voordelig thuis laten bezorgen.

Geurkaarsen koop je veilig (online) bij Tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Wij hebben een enorm uitgebreid assortiment geurkaarsen uitgestald staan in onze showroom. Ben je op zoek naar een specifiek artikel? Kom dan gerust langs in ons tuincentrum, bestel het hier veilig online of neem contact met ons op voor meer informatie! Gegarandeerd dat je vindt wat je zoekt! 

Leuke aanbiedingen, tips en inspiratie opdoen?

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton.  Volg ons op Pinterest voor de leukste ideeën en inspiratie voor huis en tuin.
Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven