Vandaag open van 09:30 - 18:00

Katten drink- & voerbakken

Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam vind je de perfecte drink- of voerbak voor jouw kat! Ben jij op zoek naar een bak met antislip? Of zoek je een mooie drinkfontein? Hie...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer
€   - 
Wis selectie
36 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Katten drink- & voerbakken bij tuincentrum Osdorp

Ben jij op zoek naar een leuke voerbak voor je kat? Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam hebben wij allerlei soorten en maten voor je liggen. Wil je een stenen bak of toch van aluminium? Wil je er een leuke tekst op? Of zoek je echt een stijlvolle drinkbak? Er is keuze genoeg! Kom gerust eens kijken bij tuincentrum Osdorp. Klanten uit onder andere Bloemendaal, Diemen en Amstelveen komen al jaren bij ons langs op de dierenafdeling voor een goed advies en een leuke dag!

Ruim assortiment online beschikbaar

Bestel je liever snel online? Hierboven is een groot deel van ons assortiment te vinden! Maar er is nog veel meer. Zo'n voerbak moet natuurlijk ook gevuld worden! Kijk daarom ook eens bij het kattenvoer. En wat erin gaat moet er natuurlijk ook weer een keer uit. De oplossing daarvoor vind je bij de kattenbakken & toebehoren.

Leuke aanbiedingen, tips en inspiratie opdoen?

Op onze sociale media kanalen komen regelmatig inspirerende items en posts voorbij. Daarnaast vind je hier ook leuke acties en aanbiedingen!

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton. Volg tuincentrum Osdorp op Pinterest voor de leukste ideeën en inspiratie voor huis en tuin.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven