Vandaag open van 10:00 - 17:00

Kerstballen

Versier jouw kerstboom met de mooiste kerstballen! Ook dit jaar hebben we de laatste trends nauwgezet gevolgd om een bont assortiment kerstornamenten samen te stellen. Ke...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer
€   - 
Wis selectie
420 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Een stijlvolle kerstboom vol glazen ballen

De glazen kerstbal is niet meer weg te denken uit de kerstboom sinds een glasblazer uit de Vogezen in 1831 de eerste glazen kerstbal blies. Voor die tijd hing men appels en papieren slingers in de boom, maar na deze uitvinding werden die versieringen al snel aan de kant geschoven om plaats te maken voor dit glanzende ornament. Sinds de 19e eeuw is er wel veel veranderd: er zijn onbreekbare kunststof ballen, maar ook foam ballen op de markt gekomen. Toch blijft de glazen kerstbal onverminderd populair. Ieder jaar verschijnen er weer nieuwe glazen ballen en figuren in unieke vormen en kleuren. Een greep uit ons aanbod:

  • glazen pegels met een emaillelaag;
  • poederroze glazen hartjes;
  • transparante kerstballetjes;
  • glanzende dennenappeltjes;
  • glazen kerstballen met witte ijslak.

De onbreekbare kerstbal: ideaal voor gezinnen met kleine kinderen

Glazen kerstboomversiering blijft natuurlijk heel mooi, maar soms is het gewoon niet zo handig om je boom vol te hangen met glaswerk: als er kleine kinderen door het huis rondlopen bijvoorbeeld, of als je huisdieren hebt. In deze gevallen komen kunststof kerstballen goed van pas. Deze ballen zijn onbreekbaar, maar doen in glans niet onder voor de glazen variant. Er zijn bovendien genoeg plastic hangers en figuren die wat variatie in je boom aan kunnen brengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een plastic sneeuwvlok met glitters? Deze hanger past perfect bij een winters thema met witte, zilveren en blauwe ballen. Ook een hanger in de vorm van een paddenstoel zal in jouw kerstboom niet misstaan. Combineer verschillende kleuren en hang zowel ballen als figuren in je boom: zo blijft je kerstboom afwisselend! 

Ontdek unieke kerstballen en figuren tijdens onze kerstshow

Ieder najaar stelt tuincentrum Osdorp zijn complete collectie kerstartikelen tentoon. Tijdens deze kerstshow tuigen we onze kunstkerstbomen zo mooi mogelijk op met kerstballen, guirlandes en figuren. Zo zie je ook gelijk welke kleurthema's dit jaar populair zijn en welke decoraties niet in jouw boom mogen ontbreken. Genoeg mogelijkheid om inspiratie op te doen dus! Kom dit najaar langs en kijk je ogen uit. 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven