Vandaag open van 10:00 - 17:00

Kattenmanden & -kussens

Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam verkopen wij allerlei soorten Kattenmanden & -kussens. Rond, vierkant, hangend of liggend. Lekker fluffy of toch meer een rotan ma...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer
€   - 
Wis selectie
41 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Kattenmanden & -kussens bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Eigenwijs als katten zijn bepalen ze natuurlijk helemaal zelf waar ze gaan liggen. Maar met een van deze kattenmanden & -kussens maak je de keuze wel heel makkelijk! We hebben bijvoorbeeld verschillende kattenmanden die je lekker warm aan de radiator kan hangen. Als liever een lekker kussen op de grond legt dan hebben we ook verschillende soorten en maten! Woon jij in Bloemendaal, Diemen of ergens anders in de buurt van Amsterdam? Kom dan gerust eens langs bij tuincentrum Osdorp! Onze collega's op de dierenafdeling helpen je graag verder.

Ruim assortiment online beschikbaar

Shop je liever online? Hierboven hebben we een groot deel van ons assortiment uit voorraad leverbaar. Maar we hebben natuurlijk nog veel meer. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een krabmat of krabpaal? Kijk dan eens bij de krabpalen & -meubels.

Leuke aanbiedingen, tips en inspiratie opdoen?

Op onze sociale media kanalen komen regelmatig inspirerende items en posts voorbij. Daarnaast vind je hier ook leuke acties en aanbiedingen!

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton. Volg tuincentrum Osdorp op Pinterest voor de leukste ideeën en inspiratie voor huis en tuin.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven