Vandaag open van 10:00 - 17:00

Over ons

TUINCENTRUM OSDORP, AL RUIM 60 JAAR EEN FAMILIEBEDRIJF IN HART EN NIEREN

Osdorp lag nog echt in de polder, toen in 1960 op dezelfde locatie als het huidige Tuincentrum, de heer Ottenhof Sr. aan de Osdorperweg een hoveniersbedrijf startte. Het bedrijf verkocht 1-jarige planten en eigen kweek kamerplanten. Het bedrijf groeide met de toenemende vraag mee en het assortiment werd steeds verder uitgebreid. Ter vergelijking: op dit moment voert het Tuincentrum een assortiment van ruim 40.000 artikelen waarvan een heel groot deel ook via de webshop besteld kan worden.

In 1984 kwam Ruud Ottenhof in de zaak en 10 jaar later nam hij het roer van zijn vader over. Op dat moment was 8000 m2 van het Tuincentrum overdekt. Het plan was om verder uit te breiden. Na een grootscheepse verbouwing werd het bebouwde gedeelte uitgebreid tot 16500 m2 op een totale terreinoppervlakte van 3,3 hectare met honderden gratis parkeerplaatsen waardoor Tuincentrum Osdorp met gemak het grootste tuincentrum van Noord-Holland is geworden.

Het assortiment van het Tuincentrum heeft een geweldige vlucht genomen. Naast de traditionele artikelen – alles op het gebied van planten voor binnen en voor buiten – zijn er veel assortiment groepen aangehaakt die zijdelings met het kernassortiment te maken hebben zoals (tuin)gereedschap, sfeerartikelen en woondecoratie voor binnen en buiten, buitenverlichting en tuinmeubelen. Tot slot hebben we elk jaar een prachtige kerstshow waar mensen van heinde en verre voor langskomen. 

De sfeer bij Tuincentrum Osdorp ademt nog steeds die van het gemoedelijke familiebedrijf. Al is die vergelijking met inmiddels ruim 100 medewerkers wellicht moeilijk voor te stellen. Wij nodigen u uit gewoon eens rond te komen kijken in Tuincentrum Osdorp. 
U zult zich er zeker snel thuis voelen.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven