Vandaag open van 09:30 - 18:00

Kerstkransen en guirlandes

Kerstkransen en guirlandes in alle soorten en maten vind je bij tuincentrum Osdorp. Hang eens een mooie grote kerstkrans aan je voordeur, of een mooie kerst guirlande langs de trap, zo is jouw huis binnen de kortste keren in kerstsferen gehuld. Bij ons vind je kerstkransen en guirlandes met en zonder verlichting, in verschillende lengtes en kleuren.

Filters Sluiten
  • Meer
€   - 
Wis selectie
43 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Wat voor kerstkrans past bij mij? 

Kerstversiering is voor iedereen anders. Waar het voor de één niet groots genoeg kan zijn, houdt de ander het juist graag ingetogen. Gelukkig is er voor beide kanten altijd wel een mooie kerstkrans te vinden. Ga voor een simpele krans met of zonder lichtjes en hang deze aan de deur of in de hal om je gasten welkom te heten. Houd je van iets meer spektakel? Kies dan voor een krans versierd met kerstballen en dennenappels. Heb je een bepaald kleurenthema in gedachten? Ga dan op zoek naar een kerstkrans met ballen in de juiste kleur of kies voor een simpele krans en versier deze met je eigen kerstballen! Een paar ideeën voor leuke kerstthema’s:

  • een traditionele Kerst met rood, groen en goud;
  • een ijs- of waterthema met blauw, wit en zilver;
  • winterwonderland met zilver en wit;
  • een Kerst in pastel met zachte kleuren.

Kerstkransen tuincentrum OsdorpKerstkransen tuincentrum Osdorp

Guirlandes voor binnen en buiten

Ook guirlandes mogen uiteraard niet ontbreken tijdens Kerst. Hang een mooie, groene guirlande voor het raam om een echte kerstsfeer te creëren. Of ga voor een gekleurde guirlande voor in de kerstboom. Een vrolijke rode of zilveren guirlande maakt jouw kerstboom helemaal af. Het is ook mogelijk om een guirlande voor buiten aan te schaffen. Kies voor een guirlande met lichtjes, zodat je ook ’s avonds laat warmte en licht uit blijft stralen. 

Kerstkransen & guirlandes: alle kerstversiering vind je bij Osdorp! 

Het is ieder jaar weer een feest om de kerstboom op te tuigen en je huis helemaal klaar te maken voor Kerst. Kom alvast in de kerstsferen door dit najaar langs te gaan bij onze kerstshow in Amsterdam. Bestel je kerstversiering gemakkelijk online of bezoek de kerstshow in van tuincentrum Osdorp.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven