Vandaag open van 10:00 - 17:00

Kerststallen & Kerstgroepen

De traditionele kerststallen horen bij Kerst zoals stokken bij een drumstel horen. Het bekende tafereel van de kerststal verwijst naar de geboorte van Jezus Christus, een...

Lees meer
Filters Sluiten
€   - 
Wis selectie
9 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Breng de nostalgie in huis met een traditionele kerststal

Waarschijnlijk had je vroeger als kind al een klein kerststalletje bij je thuis onder de kerstboom of op de tafel staan. Iedereen kent het beeld van de herders met hun schapen en de drie wijzen met hun geschenken die het kindje Jezus in de kribbe komen bezoeken. De figuren uit onze kerststalsets brengen dit beeld weer tot leven en creëren een moment van nostalgie dat je kunt delen met je kinderen en kleinkinderen. Kies voor een complete kerststal met 6 figuren of koop een losse kerststal en vul deze zelf met een set van belangrijke figuren. De kerststallen in ons assortiment zijn van verschillende groottes; van een kleine kerstkribbe tot een uitgebreide stal van wel 58 cm breed. Onze kerststalsets bevatten afwisselend de volgende figuren:

  • het baby'tje Jezus in de kribbe;
  • de drie wijzen;
  • herders;
  • Jozef & Maria;
  • de engel Gabriël;
  • de ezel en de os.

Breid je kerstcollectie uit door ook andere kerstbeeldjes & kerstfiguren aan te schaffen. Zo maak je jouw huis helemaal kerstproof!

Moderne kerststalletjes voor kinderen

Misschien zie je er al wel naar uit om een kerststal aan te schaffen en jouw kinderen kennis te laten maken met het kerstverhaal. Kleine kinderen houden echter van spelen en gaan graag met je kostbare kerstfiguren aan de haal. Om het kerstverhaal ook voor peuters en kleuters tastbaar te maken, vind je daarom ook een stalletje in ons aanbod dat uit houten blokken bestaat. Laat jouw zoon of dochter lekker fantaseren over de schaapjes en de ezel zonder je zorgen te hoeven maken dat er iets breekt. Zijn je kinderen al iets ouder? Dan worden ze vast heel enthousiast van onze crèmekleurige kerstfiguren. Deze figuurtjes zien er namelijk extra schattig uit door hun bolle hoofdjes en kleine oogjes. Zet je kerststal op een plek die goed zichtbaar is, zoals de eetkamertafel of het dressoir. Terwijl jouw kinderen zich verwonderen over de aandoenlijke figuurtjes, breng jij ze wat algemene kennis bij over Jozef, Maria en het kindje Jezus. Bestel je kerststal eenvoudig online of kom langs bij ons tuincentrum in Osdorp.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven