Vandaag open van 10:00 - 17:00

Natuursteen tegels & klinkers

Op zoek naar mooie natuursteen tuintegels voor je tuin in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Zaandam of ergens anders in de buurt van Amsterdam? Kom dan eens een kijkje neme...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer

Lengte in cm

 - 
Wis selectie

Breedte in cm

 - 
Wis selectie
  • Meer
€   - 
Wis selectie
20 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Waarom natuursteen tuintegels kopen bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Onze bestrating afdeling is bijna 400 m² groot én overdekt, weer of geen weer, bij tuincentrum Osdorp kun je op je gemak je nieuwe tuintegels uit komen zoeken. Woon jij in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp of Zaandam en heb je mooie natuursteen terrastegels gevonden dan wil je ze natuurlijk snel in huis hebben. Bij ons kan je gratis een aanhanger lenen of we kunnen de terrastegels gewoon bij je thuis komen bezorgen. Woon je niet in de buurt van Amsterdam? Geen probleem, alle bestrating wordt door heel Nederland geleverd!

De voor- en nadelen van natuursteen tuintegels

Alle soorten bestrating hebben zo hun sterke en minder sterke eigenschappen, al hoef je je daar niet echt grote zorgen over te maken. Wel is het soms verstandig om rekening te houden met die eigenschappen, zo is het niet verstandig om een dunne tuintegel te gebruiken voor een oprit waar je dagelijks met de auto overheen rijdt. De voor- en nadelen van natuursteen:

  • Tuin- of terrastegels van graniet, kwartsiet, leisteen of hardsteen zijn meer kleur- en slijtvast dan betonnen tuintegels.
  • Gemiddeld genomen (afhankelijk van het soort natuursteen) heb je aan bestrating van natuursteen minder onderhoud omdat ze door een hogere materiaal dichtheid minder gevoelig zijn voor groene aanslag.
  • Natuursteen kan een zeer hoge belasting verdragen.
  • Siertegels van natuursteen zijn uniek, je zal nooit eenzelfde patroon in je terras tegenkomen.
  • Natuursteen is erg waardevast, mocht je ooit iets anders willen dan kan je ze weer goed verkopen.
  • Bestrating van natuursteen is gemiddeld genomen duurder dan bestrating van beton of keramiek.

Bij ons in het tuincentrum kan je op je gemak overdekt je natuursteen tuintegels uitzoeken. We bezorgen door heel Nederland en zolang onze leveranciers de bestrating op voorraad hebben kunnen we deze binnen zeven werkdagen bij je thuis bezorgen. Woon je in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Zaandam of ergens anders in de buurt van Amsterdam en heb je maar een kleine hoeveelheid bestrating nodig? Dan kan je gratis een aanhanger bij ons lenen. 

Natuursteen tuintegels van Excluton en Gardenlux koop je bij tuincentrum Osdorp

Tuincentrum Osdorp heeft alle natuursteen tuintegels van Excluton uitgestald op de bestrating afdeling en van Gardenlux kunnen wij het volledige assortiment leveren. Woon jij in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Zaandam of Amsterdam en heb je een tuintegel van Excluton of Gardenlux op het oog? Stap dan op je fiets of in de auto en kom deze in het echt , overdekt, bekijken op onze bestrating afdeling waar onze bestratingsexperts je graag verder helpen.

Scherpe aanbiedingen, tips en inspiratie voor je tuinbestrating?

Facebook pagina met inspiratie en tips voor betontegels in je tuin.  Volg tuincentrum Osdorp op Facebook voor mooie aanbiedingen, leuke en inspirerende berichten en blijf altijd op de hoogte.

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton.  Volg ons bestratingspinbord op Pinterest voor de leukste bestratingsideeën, legvoorbeelden en tuininspiratie.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven