Vandaag open van 09:30 - 18:00

Buitenverlichting

Ben jij op zoek naar mooie tuinverlichting op elektra of zonne-energie? Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam en hier online vind je een ruim aanbod 12 volt, 230 volt en solar tuinverlichting. Wij leveren onder andere tuinverlichting van merken zoals Luxform, Philips, Lumiz en Paulmann. Het assortiment is globaal onderverdeeld in op- en inbouwspots, wand-, hang- en staande tuinlampen en decoratieve tuinverlichting. Bekijk een deel van onze collectie tuinverlichting hier online of kom langs bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam voor het volledige assortiment.

Uitgelichte merken

Ben je op zoek naar functionele buitenlampen of juist naar decoratieve lampionnen of stekers voor je tuin? Kijk dan eens rustig bij onze verschillende merken:

Ontdek ons tuincentrum

buitenverlichting
Hoezo donker? Kies voor tuinverlichting!

Met buitenverlichting zorg je meteen voor gezelligheid, ook als het buiten donker en koud is. Met de juiste verlichting voor je tuin zorg je voor een stukje betovering.

Lees meer...
buitenverlichting
Ook in de herfst: Maak van je balkon je eigen relaxplek

Is je balkon in de herfst en winter een verlaten hoekje? Maak in een handomdraai van deze kleine ruimte een sfeervolle en warme plek. Lees hier hoe je dat doet!

Lees meer...
buitenverlichting
Is jouw balkon al een relaxplek? Zo doe je dat!

Met deze slimme trucs heb je in een handomdraai je ideale balkontuin, met bloeiende planten en ruimte om aan een tafeltje je kop thee te drinken.

Lees meer...

Waarom tuinverlichting kopen bij tuincentrum Osdorp?

Tuincentrum Osdorp bestaat sinds 1960 en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste tuincentra van Nederland! Dit zie je terug in het grote assortiment buitenverlichting, de scherpe prijzen en goede garantie- en leveringsvoorwaarden. Wil jij je tuinverlichting kopen bij een betrouwbare webwinkel of de lampen eerst in het echt bekijken in een fysieke winkel? Dan ben je bij tuincentrum Osdorp aan het juiste adres.  Wij bieden onder andere een groot aanbod:

 • Solar tuinverlichting;
 • 12 volt tuinverlichting op elektra;
 • 230 volt tuinverlichting op elektra.

Solar buitenverlichting

Solarverlichting, waaronder vooral decoratieve solar verlichting, wordt steeds populairder in Nederland en dat is ook niet onterecht. De kwaliteit van buitenverlichting op zonne-energie wordt steeds beter en het biedt ook enkele voordelen ten opzichte van verlichting op elektra. 

De voor- en nadelen van solar buitenverlichting:

 • Voor solarverlichting hoef je geen kabels te trekken, plaats ze op een zonnige plek en ze zijn klaar voor gebruik!
 • Met solarverlichting bespaar je op je energiekosten.
 • Door middel van een ingebouwde timer gaat solarverlichting vaak vanzelf branden als het donker wordt. In de meeste gevallen hoef je dus geen losse timer of sensor aan te schaffen om deze verlichting automatisch in te laten schakelen.
 • Een nadeel van verlichting op zonne-energie is dat je voor de brandduur afhankelijk bent van de zon en de opslagcapaciteit van de verlichting. 

12 volt tuinverlichting (laagspanning)

12 volt tuinverlichting is sinds de intreding van LED in onze samenleving steeds populairder geworden. Zowel op- en inbouwspots als hangende en staande tuinlampen zijn tegenwoordig volop in 12 volt verkrijgbaar. 

De voordelen van 12 Volt tuinverlichting:

 • 12 volt buitenverlichting is veiliger voor kinderen en huisdieren.
 • 12 volt buitenverlichting kan je, als er een stopcontact in de buurt is, veilig en makkelijk zelf aansluiten. 
 • Als er een keer een kabel kapot gaat is deze eenvoudig weer aan elkaar te verbinden met kabel connectoren

230 volt tuinverlichting

Ook 230 volt tuinverlichting wordt nog veel gebruikt, vooral als de huidige situatie zo is dat er 230 volt draden uit een contact komen wordt er vaak voor gekozen om hierop aan te sluiten. Als jij voor je tuin nog kunt kiezen of je 230 of 12 volt verlichting wilt gaan aanleggen, bijvoorbeeld omdat de elektricien nog moet komen, dan zouden wij dat van jouw persoonlijke voorkeur laten afhangen, welke lampen vind je het mooist?  

De voordelen van 230 volt tuinverlichting:

 • 230 volt tuinverlichting is volop verkrijgbaar.
 • 230 volt tuinverlichting is makkelijk op bestaande aansluitingen toe te passen.
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven