Vandaag open van 10:00 - 17:00

Decoratieve kerstverlichting

Decoratieve kerstverlichting zorgt ervoor dat jouw huis tijdens de donkere winterdagen een plek wordt waar warmte en sfeer te vinden zijn. Het ruime aanbod van tuincentru...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer

Aantal lampjes

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
101 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Creëer sfeer met de decoratieve kerstverlichting van Osdorp

De verlichting van Osdorp straalt niet alleen veel warmte uit, maar gaat ook nog eens lang mee. Dat komt omdat wij hoofdzakelijk Led verlichting in ons aanbod hebben zitten. Led verlichting geeft een warme gloed af die geen pijn doet aan de ogen en ook geen hitte veroorzaakt. De lampjes zijn duurzaam en gaan daardoor veel langer mee dan halogeenlampjes. Wat voor soort led verlichting mag je in ons aanbod verwachten?

Decoratieve verlichting voor in de kerstboom

In een kerstboom horen natuurlijk lichtjes. Het is mogelijk om een kant-en-klare kunstkerstboom te bestellen bij tuincentrum Osdorp, maar het is natuurlijk leuker om zelf lichtjes in je boom te hangen. Welke verlichting kies je dan? Kies voor clusterverlichting voor een vol en sierlijk effect. Deze licht-boa bestaat uit allemaal kleine lichtsnoertjes met lampjes. De lampjes staan heel dicht op elkaar, waardoor het snoer heel veel licht uitstraalt. Een gewoon verlichtingssnoer heeft een wat rustiger effect. Deze lampjes hebben meer afstand tot elkaar en stralen daardoor iets minder licht uit.

Lichtslangen en ijspegelverlichting voor buiten

Lichtslangen zijn ideaal voor buiten. Het dikke lichtsnoer is heel stevig en kan daardoor gemakkelijk aan een paal of balk worden bevestigd. Ook lichtfiguren worden met behulp van lichtslangen gemaakt. Zet bijvoorbeeld een lichtgevend hertje of rendier met arrenslee in de tuin. Wil je dat jouw huis vanaf ver weg goed zichtbaar is? Versier de rand van het dak dan met ijspegelverlichting. Deze verlichting geeft een prachtig, winters effect en zorgt ervoor dat jouw huis goed opvalt!

Decoratieve kerstverlichting kopen

Ben je benieuwd naar ons gehele aanbod decoratieve kerstverlichting? Kom dan langs in ons tuincentrum en laat je adviseren over de verlichting die het best bij jouw huis past. Weet je al precies wat je nodig hebt? Bestel dan gemakkelijk online!

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven