Black Friday 2023! Bekijk de kortingen >

Vandaag open van 09:30 - 18:00

Kerstbomen

Echte kerstboom kopen bij tuincentrum Osdorp?
...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer
€   - 
Wis selectie
15 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Diverse uitstekende kerstbomen

Kerstbomen zijn er in vele soorten, vormen en maten, met en zonder kluit. Er zijn lange bomen, korte bomen, volle bomen, bomen met extra ruimte voor kerstballen, rechtlijnige kerstbomen, bolle kerstbomen en nog veel meer! Bij tuincentrum Osdorp is het aanbod zo uitgebreid dat er altijd iets naar je zin bij zit. Al onze bomen staan ieder jaar tentoongesteld in ons kerstbomenbos. In deze kerstshow in Amsterdam verkopen wij onder anderen de volgende kerstbomen:

  • Nordmann kerstbomen;
  • Fraser sparren;
  • Servische spar in pot.

Waarom ieder jaar een echte kerstboom in huis halen?

Een echte kerstboom hoef je alleen maar te versieren, en laten we eerlijk zijn, dat is het leukste gedeelte. Waar je bij een kunstkerstboom eerst nog bezig bent om de takken tot een boom te maken, hoef je een echte kerstboom alleen maar neer te zetten. Verder is het uitkiezen van een nieuwe kerstboom een echte feestdagenactiviteit. Voor veel mensen begint kerst met het uitzoeken van een kerstboom. En dan hebben we het natuurlijk nog niet over de geur gehad. Niets gaat boven de kerstgeur van verse dennennaalden in december. Met een echte kerstboom haal je de kerst letterlijk en figuurlijk in huis!

Kerstbomen kopen bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Bij tuincentrum Osdorp hebben we alles in huis voor de perfecte kerst. Kom een mooie kerstboom uitzoeken tijdens onze kerstshow in Amsterdam. In ons kerstbomenbos staan al onze kerstbomen opgesteld, zodat jij gemakkelijk jouw favoriet kunt uitkiezen. Ons tuincentrum is 361 dagen per jaar geopend, wat betekent dat je altijd welkom bent om te kijken naar al onze (kerst gerelateerde) producten. Kies ieder jaar opnieuw jouw ideale kerstboom uit tijdens onze kerstshow. De beste kerstbomen koop je bij tuincentrum Osdorp.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven