Vandaag open van 10:00 - 17:00

Kerstboomversiering

Bij Tuincentrum Osdorp vind je kerstboomversiering in verschillende soorten, maten en stijlen. In ons assortiment vind je niet alleen kerstballen, maar ook guirlandes en kralenkettingen om jouw kerstboom op te tuigen. Shop online of kom het aanbod bewonderen tijdens onze mooie kerstshow. 

Uitgelichte merken

Ben je op zoek naar kerstboomversiering maar weet je nog niet precies wat? Laat je dan inspireren door een van onze prachtige merken.

Kerstballen: van glazen juweeltjes tot onbreekbare ballen

Een boom is geen kerstboom wanneer er nog geen kerstverlichting en ballen in hangen. Waar de glansrijke ornamenten vroeger alleen nog maar van glas werden gemaakt, zijn er vandaag de dag tal van materialen in de omloop om de mooiste kerstboomversiering van te maken. Hoewel glazen kerstballen nog altijd hun charme hebben, kunnen ze in huishoudens met kleine kinderen en huisdieren nogal eens voor problemen zorgen. Wil je voorkomen dat het huis vol ligt met glasscherven? Kies dan voor kunststof kerstballen. Ze hebben dezelfde glans als 'echte' ballen, maar brengen een stuk minder troep teweeg. Ze zijn bovendien, net als glazen ballen, in allerlei kleuren verkrijgbaar. Wil je dit jaar iets heel anders in je boom hangen dan de klassieke, ronde kerstbal? Ontdek alle bijzondere hangers en figuren uit ons assortiment:

  • kerstballen van foam, bedekt met folie voor een winters effect;
  • plastic kerstboomhangers in de vorm van een ster of sneeuwvlok;
  • glazen kerstbal gevuld met pompom of glitters;
  • glazen kerstbal met glitteropdruk.

Zet de kers op de taart met piek en slingers

Als je boom eenmaal vol hangt met kerstballen en -figuren, zijn er nog verschillende decoraties die samen zorgen voor de finishing touch. Allereerst mogen de guirlandes niet ontbreken. Als je voor een bepaald kleurenthema hebt gekozen, is het logisch om voor dezelfde kleur te gaan, maar het kan ook verrassend zijn om juist voor een guirlande in een compleet andere kleur te kiezen. Hang guirlandes niet alleen op in de boom, maar versier er ook de rest van je huis mee. Bekijk ons complete aanbod kerstkransen en guirlandes. Naast lametta slingers vind je ook kralenkettingen in ons aanbod. Hang de kralenketting over de onderste takken van je boom en laat hem in lussen naar beneden vallen voor een mooie uitstraling. Als laatste is jouw kerstboom natuurlijk niet compleet zonder piek. Kies voor een elegante glazen piek in poederroze of nachtblauw of fleur je boom op met een piek in kerstrood. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vind alles om jouw kerstboom op je eigen manier op te tuigen!

Ieder mens is anders en daarom is ook iedere kerstboom anders. Waar de een zijn hart ophaalt aan kunstkerstbomen vol bonte en spectaculaire details, kiest de ander voor een traditionele kerstboom met zachte kleuren. Daarom is ons aanbod kerstboomversiering zo divers mogelijk. Je treft er zowel chique ornamenten als opvallende guirlandes, ronde en stervormige kerstballen aan. Benieuwd naar ons complete aanbod? Snuffel rond in onze webshop of neem een kijkje bij onze kerstshow die elk najaar plaatsvindt.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven