Vandaag open van 09:30 - 18:00

LED Kaars

LED Kaarsen combineren de warmte en gezelligheid van echte kaarsen met het gemak en de veiligheid van batterijen of inductie. Het kerstfeest is niet compleet zonder...

Lees meer
Filters Sluiten
Geen producten gevonden

Het gemak van LED kaarsjes

LED kaarsen hebben een aantal voordelen. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

  • LED kaarsjes zijn net zo gezellig als echte kaarsen;
  • LED is hartstikke energiezuinig;
  • de kaarsen zijn makkelijk aan- en uit te zetten;
  • de kaarsen zijn brandveilig;
  • dankzij ons ruime aanbod is er veel variatie mogelijk.

Zet een LED theelichtje in een mooi glas en je ziet het verschil niet meer tussen een echt kaarsje en een LED kaarsje. Ook de LED kaarsen die je in ons aanbod aantreft, zijn soms bijna niet van echte te onderscheiden. Kies uit verschillende kleuren en vormen en stel zo je eigen kerstversiering samen. Kaarsen die op batterijen of inductie werken zijn niet alleen brandveilig, waardoor je ze gewoon in de buurt van spelende kinderen neer kunt zetten, maar zijn ook nog eens duurzaam. Dankzij de energiezuinige LED verlichting gaan jouw kaarsjes lang mee. Bij het uitdoen van de kaarsen heb je geen last van rook; één schakelaar is voldoende om jouw kaarsjes te doven.

Een sfeervol kerstdiner met LED kaarsen en andere soorten kerstversiering

Hoe creëer je een sfeervol kerstdiner? Kleed je tafel mooi aan met een sierlijk tafelkleed en zet een gezellig kerstplantje op tafel. Wat dacht je van een mooie kerstster? Als de tafel eenmaal is gedekt voor het kerstdiner, zet je je LED kaarsen neer om het geheel af te maken. Wees niet bang dat er tijdens het eten per ongeluk iemand tegen een kaars aan stoot en het tafelkleed in brand zet of kaarsvet over iemand heen morst: met de LED kaarsjes houd je ongelukken op afstand!

Bezoek de kerstshow van tuincentrum Osdorp

Wil jij wel eens met eigen ogen zien of nepkaarsen net zulke goede sfeermakers zijn als echte kaarsen? Bezoek dan onze jaarlijks terugkerende kerstshow in ons tuincentrum in Amsterdam. Hier vind je ons complete assortiment kerstartikelen en bewonder je de nieuwste kersttrends. Laat je inspireren! Of bestel eenvoudig via onze webshop.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven