Vandaag open van 09:30 - 18:00

Projectoren

Met projectoren steel jij deze Kerst gegarandeerd de show. Zet jouw huis in de schijnwerpers met deze speciale kerstverlichting. Jouw huis is al van een afstand te herken...

Lees meer
Filters Sluiten
€   - 
Wis selectie
8 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Het voordeel van kerstprojectoren

Je ziet projectoren steeds vaker in het straatbeeld opduiken: een zijmuur die bezaaid is met stipjes in allerlei verschillende kleuren of een voorgevel met heen en weer dansende lichtjes. Maar wat is eigenlijk het voordeel van projectoren ten opzichte van andere soorten kerstverlichting?

  • geen gestuntel meer met lichtsnoeren die in de knoop raken;
  • projectoren zorgen voor spectaculaire verlichting;
  • keuze uit verschillende lichtfuncties, waardoor het nooit saai wordt;
  • versiering en verlichting ineen;
  • energiezuinig, dankzij het gebruik van Led.

Waar gewone kerstverlichting nogal eens irritaties oplevert door het gehannes met lichtjes en verlengsnoeren, zijn projectoren makkelijk te installeren. Kies voor laserverlichting met kleurtjes of figuurtjes, zoals sneeuwvlokken. Zelfs zonder witte Kerst kan jij de sneeuwvlokjes gewoon naar beneden zien dwarrelen! Wanneer je een projector aanschaft, zijn er vaak verschillende lichtfuncties waaruit je kunt kiezen, zodat je nooit verveeld raakt. Dankzij de ingebouwde led-verlichting gaan de projectoren ook nog eens lang mee.

Buitenverlichting tijdens Kerst: durf te combineren!

Wil jij dit jaar echt eens goed uitpakken met Kerst? Combineer dan verschillende soorten kerstverlichting, zodat jouw huis zeker weten opvalt dit jaar. Misschien heb je geen zin om een grote kerstboom op te tuigen, maar zou je er wel het liefst een in je tuin zien staan. Geen zorgen! Plant een vlaggenmast of lange paal in de grond en hang hier onze speciale vlaggenmastverlichting aan op. Van een afstandje lijkt het net alsof je een gigantische kerstboom hebt opgetuigd. Ook lichtfiguren zijn makkelijk te installeren in de voortuin en springen gegarandeerd in het oog.

Projectoren kopen bij tuincentrum Osdorp

Ben je benieuwd naar onze projectoren en wil je graag weten welke kerstverlichting je hier het beste mee kunt combineren? Kom dan eens langs tijdens onze kerstshow of plaats je bestelling via de webshop.   

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven