Vandaag open van 10:00 - 17:00

Binnen- en Buitenpotten

Ben jij op zoek naar een mooie bloempot of plantenbak voor binnen of buiten? Dan ben je hier online of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam aan het juiste adres. Kom voor ons volledige plantenpotten assortiment langs in het tuincentrum of bekijk een groot deel van de collectie nu online! 

Uitgelichte merken

Ben je op zoek naar een geschikte bloempot of plantenbak? Of liever een handige trolley of plantenstandaard om de pot in te plaatsen. Kijk dan eens bij onze verschillende merken:

potten
DIY terrasafscheiding met deze plantenbakken

Een terrasafscheiding van plantenbakken geeft privacy én meer groen in de tuin of op het dakterras. Welke plantenbakken zijn hiervoor het beste geschikt en hoe vul je deze met de juiste planten? We leggen het graag uit!

Lees meer...
tuinhout
De mooiste houten plantenbakken voor je tuin!

Gevulde borders vol bloeiende planten geven sfeer en kleur aan je tuin, maar wat als je geen tuin of geen ruimte hebt? Dan bieden houten plantenbakken uitkomst!

Lees meer...
potten
Balkonbakken van kunststof, riet en zink moet je gezien hebben!

Welke balkonbakken heb je nodig voor je balkon of dakterras? Lees verder voor de mooiste balkonbakken van kunststof, riet en zink!

Lees meer...

Online een bloempot kopen in onze webwinkel of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam?

Dat is een goede keuze, de grootste collectie bloempotten van merken zoals: Elho, Capi, Mcollections, TS, Mica Deccorations, Floran en meer vind je in ons tuincentrum en hier online! Online vind je zo'n 85% van ons bloempotten en plantenbakken assortiment, dus woon jij in Haarlem, Nieuw-Vennep, Amstelveen of ergens anders nabij Amsterdam, kom dan vooral eens langs in ons tuincentrum

Bloempotten snel en gemakkelijk thuis laten bezorgen? dat kan!

Veel bloempotten worden via pakketpost verstuurd en zullen binnen twee werkdagen bij je binnen zijn, sommige bloempotten of plantenbakken zijn te groot, zwaar of breekbaar om met PostNL te leveren, deze potten bezorgen wij zelf binnen een beperkte straal om ons tuincentrum of zullen wij via een externe transporteur aan je verzenden.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven