Vandaag open van 10:00 - 17:00

Plantenmanden voor binnen

Ben jij op zoek naar mooie rotan, zeegras of rieten plantenmanden voor binnen? Dan ben je hier online of op de kamerplanten afdeling bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam a...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer

Diameter in cm

 - 
Wis selectie

Breedte in cm

 - 
Wis selectie

Diepte in cm

 - 
Wis selectie

Hoogte in cm

 - 
Wis selectie
  • Meer
€   - 
Wis selectie
125 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Voor rieten potten en manden slaag je bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!

Zet je kamerplant in een pot gemaakt van natuurlijk materiaal zoals zeegras, rotan of riet en het staat altijd goed! De combinatie van groen met de natuurlijke kleur van deze materialen zorgt voor een mooi contrast en ondersteunt het natuurlijke effect wat veel mensen nastreven met hun binnentuin. Omdat wij deze liefde delen vind je bij tuincentrum Osdorp altijd een ruim assortiment aan rieten, rotan en zeegras plantenmanden voor binnen. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor een nog groter aanbod bloempotten en plantenbakken voor binnen.  

Zeegras, rieten en rotan plantenmanden bij tuincentrum Osdorp

Hier moet je op letten bij het kopen van een plantenmand

Bij het aanschaffen van zo'n mooie mand moet je er wel rekening mee houden dat deze door kunnen lekken op je vloer of dressoir, maar gelukkig zijn hier handige oplossingen voor. Veel manden hebben binnenin een stevige plastic "zak" die het meeste water wel zal tegenhouden, maar in zo'n dun laagje plastic komt natuurlijk snel een gaatje en dan is het raak. Zet kleine plantenmandjes daarom op een onderzetter die je normaal ook voor je drinkglas gebruikt en zet ze tijdens het water geven even een paar uurtjes op een krant of stukje keukenrol op het aanrecht. Nadat het overtollige water er dan is uitgelopen zet je hem weer terug op zijn plek. 

Bij grote kamerplanten zal dat niet helpen en daarom is het aan te raden om er een bijpassende lekschotel bij te kopen. Die lekschotel kan je onder de plantenmand zetten, maar ook in de plantenmand waarna je de kweekpot er bovenop zet. Is het nodig om de plant in een grotere pot te zetten dan waarin deze is gekocht? Houd daar dan even rekening mee bij de aanschaf van een lekschotel en mand anders zijn deze daarna misschien te klein.

Je nieuwe mand op laten maken en thuis laten bezorgen? Dat kan!

Heb jij in ons tuincentrum een mand gevonden en daar gelijk een mooie kamerplant bij gekocht? Ga voor gemak en laat deze gelijk opmaken door een van onze collega's op de kamerplanten afdeling! Heb jij niet de middelen of geen zin om deze daarna zelf te vervoeren? Geen probleem! Tuincentrum Osdorp beschikt over een eigen bezorgservice waarmee jouw mand en planten vaak binnen twee dagen nog kunnen worden thuisbezorgd. Klik hier voor meer informatie en de kosten van onze bezorgservice of vraag ernaar bij onze collega's op de afdeling. 

Leuke aanbiedingen en meer inspiratie opdoen voor je kamerplanten en bloempotten?

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton. Volg ons pinbord op Pinterest met mooie kamerplanten en presentaties.

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven