Vandaag open van 10:00 - 17:00

Container ombouw

Ben je het zicht op je kliko’s in de tuin of op de oprit zat? Met een kant-en-klare houten container ombouw is jouw groene, blauwe of zwarte kliko snel uit het zich...

Lees meer
Filters Sluiten

Breedte in cm

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
3 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Maak je eigen container ombouw met tuinhout of gaaspanelen

Voldoen de houten containerkasten niet aan jouw smaak of wensen? Maak dan zelf een container ombouw met houten palen afgetimmerd met rabatdelen of gaaspanelen die je laat begroeien met een mooie klimplant. Wil jij een zo goedkoop mogelijke oplossing? Gebruik dan grenen of vuren hout, ga je voor duurzaamheid dan is hardhout of douglas een betere keuzen. Ga jij zelf je container ombouw maken? Houd dan rekening met de volgende vier handige tips:

#Tip 1 De locatie bepalen van de container ombouw

Voordat je begint aan het bouwen van de container ombouw is het belangrijk om erover na te denken waar deze moet komen te staan. In de zomer kan je weleens te maken krijgen met vliegen of onaangename geurtjes, maar in de winter wil je misschien ook niet helemaal naar de achterkant van je tuin hoeven te lopen om je vuilnis weg te gooien, kies dus een strategische plek in je voor- of achtertuin

#Tip 2 Houd rekening met de toekomst!

De meeste huishoudens hebben momenteel een groene en zwart container, één voor het gft afval, en één voor het restafval. Steeds meer gemeentes beginnen afval verder te scheiden, waardoor containers voor plastic en papier steeds vaker voorkomen. Houd hier bij het bouwen van je houten container ombouw rekening mee zodat je in de toekomst zo mogelijk eenvoudig ruimte kunt maken voor een extra kliko.

#Tip 3 Maak gebruik van voorbeelden of een bouwtekening voor je container ombouw

Online zijn diverse bouwtekeningen en voorbeelden te vinden van mensen die eerder een container ombouw hebben gemaakt, dit helpt je vast en zeker goed op weg en voorkomt het maken van onnodige fouten, zoals een gesloten bovenkant waardoor je altijd je container uit je ombouw moet rijden om er iets in te kunnen gooien, niet handig!  

#Tip 4 shop de benodigdheden voor jouw container ombouw veilig online of kom langs!

Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam of hier online vind je alle benodigdheden voor een mooie container ombouw, zoals:

Online vind je slechts een klein deel van ons totale assortiment, dus woon jij in Amstelveen, Diemen, Zaandam of ergens anders nabij tuincentrum Osdorp? Kom dan vooral eens langs en maak er gelijk een leuk dagje van!

Scherpe container aanbouw aanbiedingen, leuke tips en inspiratie voor je tuin of balkon op doen?

Volg tuincentrum Osdorp op Instagram Volg tuincentrum Osdorp op Instagram voor leuke inspirerende foto's en berichten.

 Volg tuincentrum Osdorp op Facebook voor mooie aanbiedingen, leuke en inspirerende berichten en blijf altijd op de hoogte.

 Volg ons container ombouw pinbord op Pinterest voor de mooiste inspiratie voor het hart van je tuin

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven