Vandaag open van 10:00 - 17:00

Honden reis & transport

De mooiste reis & transport artikelen vind je bij tuincentrum Osdorp! Bijvoorbeeld een mooie honden drinkfles/waterfles, of een houder voor afvalzakjes. Bestel veilig...

Lees meer
Filters Sluiten
€   - 
Wis selectie
12 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Honden reis & transport artikelen bij Tuincentrum Osdorp

Als je een lange wandeling gaat maken met je hond dan is het belangrijk om hem of haar genoeg te laten drinken. Onze hondendrinkflessen zijn hier uitermate geschikt voor. Je neemt ze makkelijk mee en hebt in een handomdraai een drinkbak beschikbaar! Voor de "grote boodschap" hebben we bijvoorbeeld ook poepzakhouders. Woon jij in Diemen, Amstelveen of ergens anders in de buurt van Amsterdam? Kom dan gerust eens langs bij tuincentrum Osdorp om het hele assortiment te bekijken! Onze collega's op de dierenafdeling helpen je graag verder.

Groot aanbod online verkrijgbaar

Als het gaat om je trouwe viervoeter hebben we bij tuincentrum Osdorp alles wat jij nodig hebt! Ben je op zoek naar een gewone drinkbak? Kijk dan eens bij onze honden voer- & drinkbakken. Of ben je toch op zoek naar een stevig tuigje om een lange wandeling te maken? Je vindt ze bij onze riemen, tuigjes & halsbanden.

Leuke aanbiedingen, tips en inspiratie opdoen?

Op onze sociale media kanalen komen regelmatig inspirerende items en posts voorbij. Daarnaast vind je hier ook leuke acties en aanbiedingen!

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton. Volg tuincentrum Osdorp op Pinterest voor de leukste ideeën en inspiratie voor huis en tuin.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven