Vandaag open van 09:30 - 18:00

9 & 10 maart Inspiratiedagen, jij komt toch ook? >

Versierde kunstkerstbomen

Versierde kunstkerstbomen brengen niet alleen heel veel gemak, maar ook de nodige gezellighei...

Lees meer
Filters Sluiten
Geen producten gevonden

Bepaal het kleurenthema van jouw kunstkerstboom

Versierde kunstkerstbomen zijn er natuurlijk in veel soorten en maten. Kies zelf in wat voor thema je je kerstboom wilt bestellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een warm thema met rode ballen? Het is ook mogelijk om een luxe thema te kiezen met gouden en zilveren ballen. Bepaal zelf wat je mooi vindt zonder dat je er veel tijd of moeite in hoeft te steken. Doe inspiratie op tijdens onze kerstshow en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Kerstboom met kant-en-klare versiering

Onze versierde kunstboom is voorzien van alle soorten kerstversiering die hem tot een volwaardige kerstboom maken. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • kerstballen;
  • guirlandes;
  • kerstverlichting;
  • kersthangers;
  • piek. 

Kies zelf of je een boom met of zonder verlichting wilt aanschaffen. De verlichting in de bomen bestaat uit een lichtjesslinger van led-lampjes. Deze verlichting is energiezuinig, brandveilig en heeft een lange levensduur. Heb je eenmaal een versierde kerstboom gekocht, maar wil je toch nog wat accessoires toevoegen? In onze webshop vind je genoeg kerstversiering om jouw kerstboom persoonlijk te maken. 

Groot aanbod kunstkerstbomen 

Bezoek dit najaar ons tuincentrum om inspiratie op te doen en ons gehele aanbod kunstkerstbomen te bekijken. We hebben zowel reguliere als verlichte en versierde kerstbomen in ons aanbod. Het voordeel van kunstbomen is dat de naalden niet zo snel uitvallen en dat ze lang meegaan. Je hoeft niet ieder jaar een zware boom naar huis te slepen, maar haalt je vertrouwde kunstboom gewoon van zolder! Bekijk ons aanbod online of bezoek ons tuincentrum. Onze medewerkers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven