Vandaag open van 09:30 - 18:00

Kunstkerstbomen

Op zoek naar een kunstkerstboom? Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam vind je een divers assortiment, van verlichte en besneeuwde bomen tot klassiek groen. Bekijk online of ervaar ze live in ons kunstkerstbomen bos!

Uitgelichte merken

Heb je nog geen keuze kunnen maken? Kijk dan eens bij onze verschillende merken met hoogwaardige kunstkerstbomen.

Ontdek ons tuincentrum

kunstkerstbomen
Kunstkerstboom kopen? Dat doe je met deze handige tips!

Een mooie kunstkerstboom kopen? Lees dan eerst deze handige aankooptips en geniet snel van een mooie versierde kunstkerstboom!

Lees meer...
kunstkerstbomen
De mooiste kunstkerstbomen met ingebouwde kerstverlichting op een rij!

Wat zijn de mooiste kunstkerstboom met ingebouwde kerstverlichting? In dit blogitem wordt ze voor je op een rij gezet. 

Lees meer...
kunstkerstbomen
Black Box Frasier: de beste kunstkerstboom uit de test

De Black Box Frasier is de all-round beste kunstkerstboom die je op het moment kan krijgen. Wij leggen uit waarom deze kunstkerstboom de favoriet is.

Lees meer...

Online een kunstkerstboom kopen? Dat doe je natuurlijk bij tuincentrum Osdorp!

Wil jij een kunstkerstboom kopen? Kunstkerstbomen met ingebouwde kerstverlichting, kunstkerstbomen met sneeuw of gewoon een groene kunstkerstboom? In het kunstkerstbomen bos van tuincentrum Osdorp vind je het allemaal! Weet jij nog niet precies wat je wilt? Lees dan eerst eens ons advies over het kopen van een kunstkerstboom. Zo weet je precies wat de mogelijkheden zijn, waardoor het kopen van een nieuwe kunstkerstboom een stuk makkelijker wordt. Woon jij in Zaandam, Hoofddorp, Bloemendaal of ergens anders in de buurt van Amsterdam? Kom dan eens langs bij tuincentrum Osdorp voor een uitgebreid advies of bekijk onze kerstshow met alle andere kerstartikelen!

Kunstkerstbomenbos tuincentrum Osdorp

Waarom een kunstkerstboom kopen?

Kunstkerstbomen worden steeds populairder, maar waarom zou je er zelf een kopen? Die vraag is eenvoudig te beantwoorden:

  • Goede kwaliteit kunstkerstbomen zijn tegenwoordig niet meer van een echte kerstboom te onderscheiden. De verdeling van de takken is altijd mooi, naalden zijn erg realistisch en de stam en takken ook! 
  • Door de handige opzet-systemen van tegenwoordig zijn kunstkerstbomen zeer snel op te zetten. En je hoeft niet jaarlijks op zoek naar een echte kerstboom, een klusje dat vaak toch even wat tijd in beslag neemt. 
  • Iemand in huis die allergisch is voor echte kerstbomen? Of kinderen of huisdieren in huis die aan je kerstboom zitten waardoor de naalden al voor de kerstdagen zijn uitgevallen? Daar heb je met een kunstkerstboom geen last van. 
  • Een kunstkerstboom is duurder in aanschaf, maar doordat deze jaren meegaat is deze aanschaf binnen een paar jaar terugverdiend.

Toch heeft het natuurlijk ook te maken met jouw persoonlijke voorkeur. Misschien vind je het juist wel heel leuk om ieder jaar een dag te besteden aan het uitzoeken en opzetten van een echte kerstboom.   

Kunstkerstbomen van Black Box Trees en Own Tree koop je bij tuincentrum Osdorp!

Kunstkerstbomen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en het kwaliteitsverschil is groot. De meeste kunstkerstbomen die je bij tuincentrum Osdorp kan kopen zijn van de merken Own Tree en Black Box Trees. De kunstkersbomen van Own Tree en Black Box Trees zijn van zeer hoge kwaliteit, waardoor ze bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Kunstkerstboom met verlichting kopen?

Steeds vaker zie je kunstkerstbomen met ingebouwde kerstverlichting, wat natuurlijk heel handig kan zijn. De voordelen van kunstkerstbomen met verlichting zijn dat de lichtjes altijd mooi zijn verdeeld, de draden mooi zijn weggewerkt en dat je niet jaarlijks in de weer hoeft met lange snoeren(die vaak nog in de knoop zitten ook). Lees hier meer over de mooiste kunstkerstbomen met ingebouwde kerstverlichting of gebruik de handige filters in het productenoverzicht en bekijk het grote aanbod kunstkerstbomen met verlichting hier op onze website.

Verlichte kunstkerstbomen tuincentrum OsdorpVerlichte kunstkerstbomen tuincentrum Osdorp

Kunstkerstboom met sneeuw kopen?

Naast verlichting zie je de laatste jaren ook steeds meer kunstkerstbomen met een laagje sneeuw. Zo haal je de winter sfeer wel heel makkelijk in huis! Sommige kunstkerstbomen hebben een mooie stevige laag sneeuw en andere juist een heel subtiel laagje. Ook zijn er kunstbomen die slechts een soort bevroren dauwdruppeltje aan het uiteinde van de naalden hebben, voor een nog subtielere look. Lees hier meer over de mooiste besneeuwde kunstkerstbomen of gebruik de handige filters in het productenoverzicht en bekijk het grote aanbod kunstkerstbomen met sneeuw hier op onze website. 

Besneeuwde kunstkerstbomen tuincentrum OsdorpKunstkerstbomen met sneeuw tuincentrum Osdorp

Brandveilige kunstkerstboom kopen? 

De feestdagen zijn natuurlijk leuk, maar al die kerstbomen, versieringen en kaarsen brengen wel wat brandgevaar met zich mee. Zo gaat een echte kerstboom met naalden binnen 30 seconden geheel in vlammen op. Kunstkerstbomen zijn een stuk brandveiliger en voor sommige bedrijven, instellingen en scholen zijn deze zelfs verplicht. Hierbij is een brandveiligheidscertificaat natuurlijk wel belangrijk. Lees hier meer over het aanbod kunstkerstbomen met brandveiligheidscertificaat bij tuincentrum Osdorp. De brandveilige kunstkerstbomen zelf vind je hier.

Een kunstkerstboom snel en vrijwel altijd gratis thuis laten bezorgen? Dat kan!

Koop je een kunstkerstboom bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam dan wordt deze vrijwel altijd gratis thuisbezorgd. De meeste kunstkerstbomen zullen met pakketpost worden verstuurd, maar hele grote kunstkerstbomen zullen met ons eigen transport of op een pallet, na het maken van een afspraak, bij je worden thuisbezorgd. Heb jij nog vragen over het kopen van een kunstkerstboom? Neem dan gerust contact met ons op of kom gezellig langs bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven