Vandaag open van 09:30 - 18:00

De mooiste kunstkerstbomen met ingebouwde kerstverlichting op een rij!

Met deze top- 5 met van kunstkerstbomen met ingebouwde kerstverlichting staat jouw kerstboom binnen vijf minuten mooi verlicht in je huiskamer.

Own Tree Arctic spruce kunstkerstboom met ingebouwde LED kerstverlichting

Arctic spruce kunstkerstboom met ingebouwde LED kerstverlichting  Own Tree Arctic spruce kunstkerstboom met ingebouwde LED kerstverlichting

De Arctic Spruce kunstkerstboom met mooi ingebouwde LED kerstlampjes is te vergelijken met de traditionele kerstboom. De takken zijn lekker vol en vormen een mooi geheel, de bruine schors en afwisselend lichte en donkere naalden zorgen voor een natuurlijk ogende kunstkerstboom. De Arctic Spruce is verkrijgbaar in meerdere maten, met, en zonder ingebouwde kerstverlichting. 

Bekijk de Arctic Spruce online:

Own Tree Irish Pine kunstboom met LED kerstverlichting

Own Tree kunstkerstboom met ingebouwde LED kerstverlichting  Own Tree kunstboom met ingebouwde LED kerstverlichting

De Irish Pine kunstkerstboom met ingebouwde LED kerstverlichting uit de Own Tree collectie is bijzonder vanwege zijn kleur. De verschillende kleuren groen die terug te zien zijn in de kunstkerstboom zorgen voor een speels effect, waardoor het een echte blikvanger is tijdens de Kerstdagen. Daarnaast is de Irish Pine ook te verkrijgen als halve kerstboom, ideaal voor tegen een wand.

Bekijk de Irish Pine online:

Black Box Frosted Stelton kunstkerstboom met ingebouwde LED kerstverlichting

Black Box Frosted Stelton kunstkerstboom met ingebouwde LED kerstverlichting Black Box kunstkerstboom met ingebouwde LED kerstverlichting

Deze Stelton Frosted kunstkerstboom met ingebouwde LED kerstverlichting van het welbekende merk Black Box Trees lijkt zo uit een winters dennenbos te komen. De dennentakken zijn voorzien van een subtiel laagje sneeuw, wat deze kunstkerstboom een mooie winterse look geeft. Eenmaal gedecoreerd kan je een Stelton Frosted kunstkerstboom bijna niet meer van een echte kerstboom onderscheiden.

Black Box Trees maakt gebruik van een speciale techniek waarmee ze de naalden stevig aan de takken bevestigen en de sneeuw goed laten hechten. Bij het opzetten van deze kunstboom zullen dan ook weinig tot geen naalden uitvallen en ook de sneeuwvlokjes blijven goed zitten. Black Box Trees kunstkerstbomen worden gemaakt van hoogwaardige materialen met brandvertragende eigenschappen. Op deze kunstkerstboom krijg je dan ook 10 jaar garantie, op de ingebouwde LED verlichting zit 3 jaar garantie.

Bekijk de Frosted Stelton online:

Black Box Frasier kunstkerstboom met ingebouwde LED kerstverlichting

Black Box Frasier kunstkerstboom met ingebouwde LED kerstverlichting Black Box Frasier kunstkerstboom met ingebouwde LED kerstverlichting

De Black Box Frasier kunstkerstboom met ingebouwde LED kerstverlichting valt op door zijn natuurlijke vorm en mooie groen met blauwe kleurnuances. Daarnaast is de Black Box Frasier een mooi te decoreren kunstkerstboom en ideaal om jouw huis mee in de kerstsfeer te brengen. De Black Box Frasier heeft een stevige constructie en is hierdoor makkelijk neer te zetten. De Frasier heeft stevige voorgevormde takken die niet van echt zijn te onderscheiden. De kunststof takken van de Frasier worden met mallen van echte dennenbomen gevormd, waardoor ze niet van echt zijn te onderscheiden. Voordeel van deze stevige voorgevormde takken is dat je ze niet hoeft uit te vouwen, ze blijven altijd mooi in model en geven de boom zijn karakteristieke uitstraling.

Ook deze kunstkerstboom met ingebouwde LED verlichting uit de Black Box Trees collectie is gemaakt van hoogwaardige materialen met brandvertragende eigenschappen. Op deze kunstkerstboom krijg je dan ook 10 jaar garantie, op de ingebouwde LED verlichting zit 3 jaar garantie.

Bekijk de Frasier online:

Own Tree Siberian tafelboom met ingebouwde LED kerstverlichting

Own Tree Siberian tafelboom met ingebouwde LED kerstverlichting  Own Tree Siberian tafelboom met ingebouwde LED kerstverlichting

Deze kleine Own Tree kunstkerstbomen met ingebouwde LED kerstverlichting werkt als enige van deze lijst op batterijen. Omdat ze hiermee ideaal zijn om op een tafel, dressoir of in een vensterbank te zetten worden ze ook wel 'tafelbomen' genoemd. Deze mini kunstkerstboom is verkrijgbaar in de kleuren groen en "blauw" en de maten 60 en 90 cm. Met het handige uitvouwsysteem zet je hem snel in elkaar, klaar om gedecoreerd te worden.

Bekijk deze kleine kunstkerstboom online:

Koop je kunstkerstboom veilig online of kom langs in ons tuincentrum in Amsterdam

Wil jij het gemak van een verlichte kunstkerstboom ervaren? Bekijk het grote aanbod verlichte kunstkerstbomen dan online of kom langs bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam waar wij ieder jaar een heus kunstkerstbomen-bos van onze volledige collectie kunstkerstbomen opbouwen, bekijk de foto's hieronder in het fotoalbum:

kunstkerstbomen
De mooiste brandveilige kunstkerstbomen met certificaat op een rij!

Wat zijn de mooiste brandveilige kunstkerstboom? In dit blogitem wordt de top 5 brandveilige kunstkerstbomen met certificaat voor je op een rij gezet. 

 

Lees meer...
kunstkerstbomen
De mooiste besneeuwde kunstkerstbomen op een rij!

Wat zijn de mooiste besneeuwde kunstkerstbomen? In dit blogitem wordt de top 3 besneeuwde kunstkerstbomen voor jou op een rij gezet.

Lees meer...
kunstkerstbomen
Black Box Frasier: de beste kunstkerstboom uit de test

De Black Box Frasier is de all-round beste kunstkerstboom die je op het moment kan krijgen. Wij leggen uit waarom deze kunstkerstboom de favoriet is.

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven