Samen tegen corona, bekijk hier onze maatregelen. + PostNL is momenteel niet zo snel, bestel je Sint en kerstartikelen daarom wat eerder. 

Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Levering- & verzendinformatie (webwinkel)

Hier vindt u de belangrijkste informatie over de leveringsvoorwaarden van Osdorp.nl.

Met welke pakketdienst wordt mijn bestelling thuisbezorgd?

Bij tuincentrum Osdorp vinden wij betrouwbaarheid en gemak belangrijk en daarom maken wij voor de meeste leveringen gebruik van de pakketdiensten van PostNL. In verband met het gewicht of het formaat van sommige artikelen, zoals bijvoorbeeld tuinmeubelen en schuttingen kan niet alles door PostNL worden bezorgd. Die artikelen worden door onze eigen chauffeurs bij u bezorgd of zijn in sommige gevallen alleen af te halen bij ons in het tuincentrum in Amsterdam.

Welke leveringskosten berekent tuincentrum Osdorp?

95% van onze artikelen worden gratis bezorgd vanaf € 50,-!

De leveringskosten zijn afhankelijk van de artikelen die er worden besteld. Wij maken gebruik van drie verschillende verzendmethodes:

 1. Brievenbuspost, voor cadeaukaarten. Cadeaukaarten worden binnen Nederland altijd gratis verzonden.
 2. Levering door PostNL via de reguliere pakketpost, voor artikelen kleiner dan 176 x 58 x 78 cm en lichter dan 30 kilo. In Nederland betaalt u hiervoor vanaf € 50,- al geen verzendkosten meer, voor bestellingen onder de € 50,- rekenen wij € 5,95 aan verzendkosten.
 3. Levering op pallet door bezorgdienst, voor artikelen groter dan 176 x 58 x 78 cm en zwaarder dan 30 kilo. In Nederland betaalt u hiervoor € 35,- en vanaf orders boven de € 800,- zijn deze zendingen gratis. Andere landen zijn uitgesloten van levering.
 4. Levering van actie artikelen (bijvoorbeeld barbecues in een actieperiode) op pallet door bezorgdienst, voor artikelen groter dan 176 x 58 x 78 cm en zwaarder dan 30 kilo. In Nederland betaalt u hiervoor € 39,- Andere landen zijn uitgesloten van levering.
 5. Levering eigen vervoer, voor artikelen die niet door PostNL of een bezorgdienst geleverd kunnen worden, zoals grote planten, tuinmeubelen, bestrating en tuinhout. De verzendkosten van deze artikelen zijn afhankelijk van het afleveradres en het orderbedrag. Wilt u weten wat de verzendkosten voor uw bestelling zijn? Doe de artikelen in uw winkelwagen en vul uw gegevens in, het systeem zal de verzendkosten voor u berekenen, ook kunt u onderstaande tabel met de bijbehorende verzendkosten raadplegen.

Vragen over onze verzendkosten? Neem gerust contact met ons op! 

2. Levering reguliere pakketpost door PostNL
Land Leveringskosten Gratis vanaf Levertijd bij bestellingen op
werkdagen vóór 16:00 uur
Nederland
The Netherlands
€ 5,95 € 50,-  2 werkdagen
België
Belgium
€ 12,50 € 65,- 2 werkdagen
Luxemburg
Luxembourg
€ 12,50 € 65,- 2 werkdagen
Duitsland
Deutschland
€ 12,50 € 65,- 3 werkdagen
Frankrijk
France
€ 12,50 € 65,- 3 werkdagen
Verenigd Koningkrijk
United Kingdom
€ 12,50 € 65,- 3 werkdagen

 

3. Levering op pallet door bezorgdienst
Land Leveringskosten Gratis vanaf Levertijd bij bestellingen op
werkdagen vóór 16:00 uur
Nederland
The Netherlands
€ 35,- of € 39,- € 800,-  3 werkdagen

 

4. Eigen vervoer (alleen in Nederland)
Afstand vanaf tuincentrum Osdorp Leveringskosten Gratis vanaf Levertijd bij bestellingen op
werkdagen vóór 16:00 uur
0 t/m 4 km € 20,00 € 300,00 In overleg op afspraak.
5 t/m 8 km € 25,00 € 400,00 In overleg op afspraak.
9 t/m 12 km € 30,00 € 500,00 In overleg op afspraak.
13 t/m 20 km € 35,00 € 700,00 In overleg op afspraak.
21 t/m 32 km € 45,00 € 800,00 In overleg op afspraak.
33 t/m 40 km € 55,00 € 1000,00 In overleg op afspraak.
41 t/m 60 km € 65,00 € 1300,00 In overleg op afspraak.
61 t/m 100 km € 100,00 € 1500,00 In overleg op afspraak.
vanaf 100 km € 150,00 € 2000,00 In overleg op afspraak.
Waddeneilanden levering via offerte -  

 

*Tijdens kortingsacties, zoals bijvoorbeeld de Tuinmeubel uitverkoop kunnen andere voorwaarden van toepassing zijn. 

Welke levertijden hanteert Osdorp.nl?

Wij streven ernaar om bestellingen die met de reguliere pakketpost van PostNL kunnen worden verzonden binnen twee werkdagen bij u thuis te bezorgen, dit geldt voor bestellingen die in Nederland moeten worden afgeleverd en op werkdagen voor 16:00 zijn geplaatst. Voor de productcategorieën in de tabel (Levertijden grote / zware artikelen op basis van pallet of eigen vervoer) gelden de levertijden zoals daar vermeld.

 

Levering reguliere pakketpost door PostNL
Land Leveringskosten Gratis vanaf Levertijd bij bestellingen op
werkdagen vóór 16:00 uur
Nederland
The Netherlands
€ 5,95 € 50,- 2 werkdagen
België
Belgium
€ 12,50 € 65,- 2 werkdagen
Luxemburg
Luxembourg
€ 12,50 € 65,- 2 werkdagen
Duitsland
Deutschland
€ 12,50 € 65,- 3 werkdagen
Frankrijk
France
€ 12,50 € 65,- 3 werkdagen
Verenigd Koningkrijk
United Kingdom
€ 12,50 € 65,- 3 werkdagen


Onderstaande productgroepen kunnen niet met de regulieren pakketdienst van PostNL worden verzonden in verband met het formaat of het gewicht. Deze artikelen worden daarom op een pallet of met eigen vervoer bij u thuisbezorgd waardoor de levertijden langer zijn.

Levertijden grote / zware artikelen op basis van pallet of eigen vervoer.
Productcategorie Levertijd bij bestellingen op werkdagen vóór 16:00 uur Nederland Levertijd bij bestellingen op werkdagen vóór 16:00 uur België Levertijd bij bestellingen op werkdagen vóór 16:00 uur Duitsland
Planten 3 werkdagen Niet leverbaar Niet leverbaar
Buitenkeukens 3 werkdagen Niet leverbaar Niet leverbaar
Keramische barbecues / Kamado's 3 werkdagen Niet leverbaar Niet leverbaar
Tuinmeubelen Eigen vervoer, in overleg maar ongeveer 7 werkdagen. Niet leverbaar Niet leverbaar
Bestrating Eigen vervoer, in overleg maar ongeveer 10 werkdagen. Niet leverbaar Niet leverbaar
Tuinhout Eigen vervoer, in overleg maar ongeveer 10 werkdagen. Niet leverbaar Niet leverbaar

Aan welke landen levert Osdorp.nl?

Aan welke landen wij leveren is afhankelijk van de artikelen die er worden besteld, tuincentrum Osdorp maakt gebruik van vier verschillende verzendmethodes:

 1. Brievenbuspost, voor artikelen die door de brievenbus passen zoals cadeaukaarten. 
 2. Levering reguliere pakketpost door PostNL, voor artikelen kleiner dan 176 x 58 x 78 cm en lichter dan 30 kilo.
 3. Levering op pallet door KeenDelivery, voor artikelen groter dan 176 x 58 x 78 cm en zwaar dan 30 kilo zoals buitenkeukens en keramische barbecues.
 4. Levering eigen vervoer, voor artikelen die niet door PostNL of Keendelivery kunnen worden geleverd, zoals grote planten, tuinmeubelen, bestrating en tuinhout. 

In onderstaande tabel (Verzendwijzen per land) staat per land aangegeven of deze beschikbaar is. Vragen over de levering van uw bestelling? Neem gerust contact met ons op! 

Verzendwijzen per land  
Land Brievenbuspost Levering reguliere pakketpost door PostNL Levering grote pakketten door bezorgdienst Levering eigen vervoer
Nederland
The Netherlands
ja ja ja ja
België
Belgium
ja ja nee nee
Luxemburg
Luxembourg
ja ja nee nee
Duitsland
Deutschland
ja ja nee nee
Frankrijk
France
ja ja nee nee
Verenigd Koningkrijk
United Kingdom
ja ja nee nee

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Of uw bestelling online kan worden gevolgd is afhankelijk van de verzendmethode die voor de bestelling wordt gebruikt, tuincentrum Osdorp maakt gebruik van vier verschillende verzendmethodes:

 1. Brievenbuspost, voor artikelen die door de brievenbus passen zoals cadeaukaarten. Deze bestellingen zijn niet te volgen. 
 2. Levering reguliere pakketpost door PostNL, voor artikelen kleiner dan 176 x 58 x 78 cm en lichter dan 30 kilo. Zodra wij uw pakket klaar hebben gemaakt voor verzending ontvangt u van ons een unieke Track and Trace code per e-mail. Nadat u de code per e-mail heeft ontvangen kan het 24 uur duren voor de code daadwerkelijk door PostNL is geactiveerd. Op deze pagina kunt u de Track and Trace code invoeren en kijken wat de status van uw bestelling is.
 3. Levering grote pakketten door bezorgdienst, voor artikelen groter dan 176 x 58 x 78 cm of zwaarder dan 30 kilo zoals buitenkeukens en keramische barbecues. Voor levering van deze artikelen nemen wij binnen 2 werkdagen na bestelling contact op om een leverafspraak te maken.
 4. Levering eigen vervoer, voor artikelen die niet door PostNL kunnen worden geleverd, zoals grote planten, tuinmeubelen, bestrating en tuinhout. Voor levering van deze artikelen nemen wij binnen 2 werkdagen na bestelling contact op om een leverafspraak te maken. De avond voor levering kan via deze pagina worden bekeken binnen welk tijdsvak de chauffeur zal arriveren.

Vragen over de levering van uw bestelling? Neem gerust contact met ons op! 

Leveringsvoorwaarden eigen vervoer / pallet vervoer

 1. Alle artikelen worden naast de wagen gelost. Artikelen worden niet in huis of tuin gebracht. Evt. retourartikelen dienen aan de weg klaar te staan.
   
 2. Levering volgens leveringsschema Tuincentrum Osdorp of bezorgdienst. U kunt de avond voor geplande leverdag op internet kijken welk dagdeel uw bestelling geleverd wordt, bij levering via bezorgdienst ontvangt een track & trace code via de mail.
   
 3. Indien onze chauffeur niemand thuis treft bij aflevering dient er een nieuwe afspraak gemaakt te worden en zijn wij genoodzaakt nogmaals de bezorgkosten in rekening te brengen. Indien alles voldaan is, kan de levering voor risico van de klant neergezet worden.
   
 4. De hoogte van de bezorgkosten is gekoppeld aan de postcode van het afleveradres, check hier jouw postcode leveringskosten/postcodelijst).
   
 5. De bezorgkosten dienen altijd vooraf betaald te worden.
   
 6. Veranderingen: bestellingen kunnen tot 2 dagen van tevoren gewijzigd worden, daarna is wijziging niet meer mogelijk.
   
 7. Annuleringen: bestellingen kunnen tot 2 dagen van tevoren kosteloos geannuleerd worden, daarna worden de bezorgkosten ingehouden.
   
 8. Artikelen kunnen worden geleverd op statiegeld pallets, dit weten wij niet van tevoren. Statiegeld dient u bij de chauffeur af te rekenen. Deze pallets worden gratis opgehaald waarbij u uw geld terug krijgt. Voor ophalen wel even een afspraak maken.
   
 9. Wij nemen geen bestratingsmateriaal retour.
   
 10. Door ons opdracht te geven tot levering verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden.
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven