Vandaag open van 10:00 - 17:00

Woondecoratie & ornamenten

De laatste accenten in huis breng je aan met een prachtig stukje woondecoratie. Denk aan de vensterbanken, wandplankjes, bijzettafels en je dressoir. Met een een mooi orn...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer
  • Meer
€   - 
Wis selectie
94 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Voor welk ornament ga jij?

Bij Tuincentrum Osdorp vind je een prachtig assortiment decoratieve ornamenten. Er zijn ornamenten in allerlei materialen zoals bijvoorbeeld glas, kunststof en keramiek. Daarnaast zijn er zowel klassieke als moderne ontwerpen. Je hoeft niet meer heel de wereld af te reizen voor een mooie verzameling, maar alleen nog maar bij Tuincentrum Osdorp te kijken. Zo vind je altijd wel een ornament dat echt in jouw interieur past. 

Online woondecoratie kopen

Wil jij jouw interieur opfleuren met de mooiste woondecoratie? Dan zit je bij tuincentrum Osdorp goed! Woon je bijvoorbeeld in Haarlem, Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Diemen of Bloemendaal? Dan ben je in no time bij het grootste tuincentrum in Amsterdam. Niet alleen vind je in ons assortiment kamerplanten en tuinplanten, ook meubels en accessoires zijn deel van ons ruime aanbod. Laat je inspireren en kom langs bij tuincentrum Osdorp om onze woondecoratie en vele andere producten in het echt te bekijken of bestel ze gemakkelijk en snel via onze webshop.

 Volg tuincentrum Osdorp op Facebook voor mooie aanbiedingen, leuke en inspirerende berichten en blijf altijd op de hoogte.

 Volg ons sfeer en interieur pinbord op Pinterest voor de leukste interieur-ideeën.

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven