Vandaag open van 09:30 - 18:00

Honden drink- & voerbakken

Bij tuincentrum Osdorp verkopen wij allerlei soorten voer- & drinkbakken voor je hondenvriend! Wil je steen of toch liever aluminium? Dubbel of enkel? Ook zijn er voe...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer
€   - 
Wis selectie
44 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Hondenvoer- en drinkbakken bij tuincentrum Osdorp

Heb jij een hele grote of juist kleine hond en wil je graag een voer- of drinkbak waar de juiste hoeveelheid in zit? Of wil je gewoon een leuke kleur bak die helemaal bij jouw hond past? Dan zit je goed bij tuincentrum Osdorp. Voor elke hond hebben wij een geschikte voer- en/of drinkbak. We hebben zelfs een aantal standaarden waarmee je hoogte van de voerbak kan verstellen! Woon jij in Aalsmeer, Haarlem of ergens anders in de buurt van Amsterdam? Kom dan eens bij ons langs en bekijk het hele assortiment. Onze collega's op de dierenafdeling helpen je graag verder. Of bestel snel en veilig online in de webshop. 

Alles voor je hond online te koop!

Een mooie hondenvoerbak moet natuurlijk wel gevuld worden! Ook voor hondenvoer zit je bij tuincentrum Osdorp goed. En als je hond na het eten alles even moet laten zakken, hebben we daar ook mooie manden en kussens voor!

Leuke aanbiedingen, tips en inspiratie opdoen?

Op onze sociale media kanalen komen regelmatig inspirerende items en posts voorbij. Daarnaast vind je hier ook leuke acties en aanbiedingen!

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton. Volg tuincentrum Osdorp op Pinterest voor de leukste ideeën en inspiratie voor huis en tuin.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven