Vandaag open van 10:00 - 17:00

Kerstbeeldjes & Kerstfiguren

Kerstbeeldjes en kerstfiguren geven je kerst een knusse uitstraling, waardoor je bij het binnenkomen gelijk wordt gevuld met een warm gevoel. Engeltjes en rendieren behor...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer
€   - 
Wis selectie
157 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Kerstbeeldjes en kerstfiguren kopen bij tuincentrum Osdorp

Grappige kerstfiguren kopen

Kerst is een feest dat bekend staat om zijn gezelligheid. Breng dat beetje extra gezelligheid in huis met grappige en schattige kerstfiguren. Humor zorgt immers voor verbinding tussen familie en vrienden. Een greep uit het aanbod:

  • grappige kabouters;
  • kerstman in een golfkarretje;
  • rendieren met kerstmuts.

Al deze kerstfiguren hebben hun zachte lijfje en vertederende uitstraling met elkaar gemeen. Zet de kerstfiguren op een prominente plek in huis, zodat al je gasten ervan kunnen meegenieten. De kerstman is natuurlijk het meest klassieke icoon als het om kerst gaat, dus deze mag niet in je huis ontbreken.

Kerstbeeldjes en kerstfiguren bij tuincentrum Osdorp Kerstfiguren en kerstbeeldjes kopen bij tuincentrum Osdorp

Kerstartikelen voor in en rondom de kerstboom

Tijdens de feestdagen staat de kerstboom centraal. De meeste mensen kiezen ervoor om hun boom op te tuigen met kerstballen. Het is echter ook mogelijk om kerstbeeldjes en kerstfiguren in uw kerstboom te hangen. De eekhoorn kerstboomhanger van foam past perfect in een boom met witte en zilveren kerstballen. Het schattige figuurtje kijkt je met zijn zwarte kraalogen recht aan. In zijn handjes houdt hij een dennenappel. Ook de uil van pluche is een prachtige hangdecoratie. De vogel slaat zijn beide vleugels uit om zijn majestueuze uiterlijk te tonen. Vindt u één kerstboom niet genoeg? De kerstboom van 17 cm staat op een houten standaard en geeft uw woning een winterse look. Door de witte takken lijkt het net alsof het boompje rechtstreeks uit een winters bos vandaan komt. Kerstartikelen kopen is niet moeilijk dankzij onze overzichtelijke webshop. Bestel uw gewenste kerstbeeldjes en kerstfiguren gemakkelijk via onze site of kom langs in ons tuincentrum vlakbij Amsterdam.

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven