Vandaag open van 09:30 - 18:00

Vuurkorven

Wat maakt vuurkorven zo ideaal? Niet alleen zorgen ze voor een aangename sfeer in de tuin, ve...

Lees meer
Filters Sluiten
€   - 
Wis selectie
13 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Terrasverwarming bij tuincentrum Osdorp

Van terrasverwarming tot vuurtafels: Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam vind je een groot assortiment terrasverwarming waarmee je jouw tuin, terras of balkon helemaal afmaakt. In ons assortiment terrasverwarming vind je:

  • Terrasverwarmers;
  • Tuinhaarden;
  • Vuurkorven;
  • Vuurtafels.

Ga je voor een praktische terrasverwarmer die geen onderhoud vereist of juist voor een authentieke tuinhaard voor een echt gezellige sfeer? Wat je ook voor ogen hebt voor jouw tuin, je vindt het bij tuincentrum Osdorp of bekijk ons assortiment gemakkelijk online in onze webshop. 

Rooster met aslade voor vuurkorven en tuinhaarden

In ons assortiment terrasverwarming vind je ook de Buschbeck vuurkorf met aslade. Deze barbecue accessoire is ook ideaal als aanvulling op je tuinhaard. De vuurkorf met aslade zorgt er namelijk voor dat het hout meer zuurstof krijgt en dus beter brandt. Daarnaast is je barbecue of tuinhaard ook nog eens gemakkelijker schoon te maken. Je hoeft enkel de lade met as eruit te halen en te legen. Op deze manier ben je minder tijd kwijt aan de onderhoud van jouw barbecue of tuinhaard. 

Vuurkorven en andere terrasverwarmers online kopen

Ben je op zoek naar vuurkorven of andere terrasverwarmers om jouw loungeplek, terras, tuin of balkon te verwarmen? Dan zit je bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam goed! Vanuit onder andere Haarlem, Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Diemen en Bloemendaal ben je zo in het grootste tuincentrum van Amsterdam! Je vindt een deel van ons ruime assortiment ook online in onze webshop, maar voor ons volledige assortiment terrasverwarming en vuurkorven kom je het beste langs in onze showroom.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven