Vandaag open van 09:30 - 18:00

Bijzondere kerstballen

Ben jij op zoek naar echt bijzondere kerstballen? Dan zijn de kerstballen en kerstornamenten van Vondels Amsterdam, Kurt S. Adler of Decoris vast iets voor jou! In d...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer
  • Meer
€   - 
Wis selectie
996 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Bijzondere kerstballen en pieken van Vondels Amsterdam bij tuincentrum Osdorp

In de kerstshow van tuincentrum Osdorp in Amsterdam vind je een zeer ruim aanbod handgeblazen glazen kerstballen en kerstornamenten van Vondels. Dit Nederlandse merk maakt speciale kerstballen in verschillende thema's, zoals: hobby, mode, sport en gericht op kinderen. Daarnaast proberen ze met hun kerstornamenten in te spelen op de laatste trends en actualiteiten. Wil jij de mooiste kerstboom van de straat of je familie of vrienden verrassen met een toepasselijk cadeau voor onder de kerstboom? Kom de bijzondere kerstballen, pieken en kerstornamenten van Vondels dan bekijken in onze kerstshow in Amsterdam of shop ze veilig online en laat ze snel en goed verpakt thuisbezorgen.

Bijzondere kerstballen van Vondels koop je bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam en hier online,

Bijzondere kerstballen en notenkrakers van Kurt S. Adler bij tuincentrum Osdorp

Bijzondere glazen en kunststof kerstballen van Kurt S. Adler? In onze kerstshow in Amsterdam vind je een zeer ruim aanbod kerstornamenten van Kurt S. Adler. Ook de bijzondere populaire Disney en Coca-Cola kerstballen van Kurt S. Adler zullen hier niet ontbreken. Anders dan Vondels heeft Kurt S. Alder ook veel speciale kunststof kerstballen, handig voor als je kinderen of huisdieren hebt die nog wel eens een kerstbal willen laten vallen. 

Naast kerstballen is Kurt S. Adler ook bekend van de mooie notenkraker kerstbeeldjes en notenkraker ornamenten voor in de kerstboom. De notenkrakers van Kurt S. Adler zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en maten, van 10 tot meer dan 150 cm. 

Bijzondere kerstballen van Kurt S. Adler in de kerstshow bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Bijzonder voordelige kerstballen en kerstornamenten

Wel graag een kerstboom vol met bijzondere kerstballen, maar liever niet teveel betalen? Wij hebben ook een ruim aanbod speciale kerstballen voor een scherpe prijs van bijvoorbeeld Decoris en House of Seasons. Woon jij in Haarlem, Amstelveen, Nieuw-Vennep of ergens anders nabij tuincentrum Osdorp in Amsterdam? Kom dan vooral een kijkje nemen in de kerstshow of shop jouw bijzondere kerstballen hier veiling online en laat ze snel en goed verpakt thuisbezorgen.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven